Z.P. u Laganini

Ispadanje iz emisije promijenilo mu je život! 26-godišnjak zahvaljujući mentoru Gordonu Ramsayju ostvario karijeru

Dokaz da se trud i rad isplati.

23. kolovoza 2023 15:51

Gabriel Lewis Foto: Gabriel Lewis/Instagram

Gabriel Lewis - 6 Foto: Gabriel Lewis/Instagram

Gabriel Lewis - 5 Foto: Gabriel Lewis/Instagram

Gabriel Lewis - 4 Foto: Gabriel Lewis/Instagram

Gabriel Lewis - 3 Foto: Gabriel Lewis/Instagram

Gabriel Lewis - 2 Foto: Gabriel Lewis/Instagram

Da televizijske reality emisije doista mijenjaju živote, osobito oni koji zahtijevaju od kandidata učenje i osobni rast i razvoj, sigurno može potvrditi životna priča 26-godišnjeg Gabriela Lewisa, amerikanca iz Oklahome koji je zahvaljujući Masterchef kuhinji postao slavan. 

Nakon što je 2017. eliminiran iz Masterchefa sa 7. mjestom u poretku, Gabriel dobiva nevjerojatnu ponudu od člana žirija, kuhara Gordona Ramsaya. „Mladiću, vrlo je rijetko vidjeti tako sirov talent koji ima nevjerojatan potencijal da prođe kroz ovo natjecanje. Imate veliki potencijal da budete veliki u ovoj industriji. Potreban vam je samo pravi trening. Stoga ću te osobno poslati u kulinarsku školu,“ obratio se tada Ramsay Lewisu, vrlo mladom, tek 19 godina starom perspektivnom kuharu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Gabriel Lewis (@the_gabriellewis)

Premda se ispadanje iz natjecanja za njega činilo kao smak svijeta, Gabriel je upisao Sveučilište u Denveru, nastavio školovanje i od dječaka zaljubljenog u gastronomiju stvorio zavidnu karijeru mladog chefa. Nedavno je objavio i svoju prvu kuharicu na koju je jako ponosan, a 2019. proglašen je najboljim kuharom u svome rodnome gradu Oklahoma Cityju.

Novu sezonu Masterchefa pratite uskoro na Novoj TV i na društvenim mrežama.

 

Još vijesti