V.K. u Laganini

Rastu zazubice: Pogledajte kako se priprema studentima najomiljenije jelo u menzama

Nešto se fino kuha na Kampusu...

22. travnja 2022 15:40
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Restoran Kampus najveći je restoran studentske prehrane u Splitu, u kojemu se svaki dan pripremi gotovo 3 tisuće obroka.

Kako bi kvaliteta bila na razini kvantitete, brinu kuhari u menzi svakodnevnom vježbom ali i dodatnim edukacijama i radionicama kroz koje prolaze kako bi stalno unaprjeđivali svoje znanje i vještinu pripremanja omiljenih studentskih obroka.

vezano Slika nije pronađena Laganini [FOTO] Uskoro se otvara 'družiona' za studente: Disko-rasvjeta, hladnjak, TV, mikrofoni, 'plejka'...

Studentski centar Split na svojim je Facebook stranicama objavio video-isječak u kojem kuhari Marija i Luka uvode gledatelje u svijet gastronomije SC-a te otkrivaju na koji način pripremaju jedno od najomiljenijih jela u ovoj menzi.

vezano Dan žena, splitski Kampus Laganini [VIDEO] Top večera u menzi, ali samo za 'nježniji spol'! Cijelu večer posluživali ih kolege studenti: 'Vodile su glavnu riječ u restoranu'

Pogledajte kako u ovoj menzi nastaju njoki s piletinom u umaku od četiri vrste sira i što su studenti rekli kad su ih kušali, a ako ste dovoljno odvažni, možete ih i sami pokušati pripremiti u vlastitoj kuhinji i počastiti svoje nepce, kao i prijatelje ili cimere.

Detaljan postupak pogledajte u videu.

Još vijesti