M. P. u Nakon predavanja

Čaroban ambijent u splitskoj menzi! Mali dio atmosfere sa svečane večere dobrodošlice

„Ovo je nadmašilo sva moja očekivanja“

9. studenog 2023 15:53
Svečana večera za splitske studente

Svečana večera za splitske studente Foto: Studentski Centar Split/Facebook

Kao što smo već pisali, Studentski centar Split je za sve korisnike organizirao svečanu večeru dobrodošlice koja se održala u restoranu „Kampus“. Zbog velikog broja zainteresiranih, organizirane su dvije večere, a održale su se 7. i 8. studenoga.

Broj mjesta je bio ograničen, a bilo je preko 1200 prijavljenih studenata. Sve je bilo besplatno, ambijent je bio čaroban, a gosti su uživali u gastronomskim delicijama. Studenti su nadmašili sva očekivanja s rekordnim brojem prijava za svečanu večeru i pokazali svima kako znaju uživati jer zabave nije nedostajalo.

Na službenom TikTok profilu Studentskog centra Split objavljen je videozapis koji je dočarao mali dio odlične atmosfere za koju su zaslužni studenti. Studenti su bili vidno oduševljeni, a jedna studentica je rekla „Ovo je nadmašilo sva moja očekivanja, hrana je bila i više nego ukusna, a svima bih preporučila istarski fuži.“ Gosti su otkrili i koje im je bilo najbolje jelo, a na popisu se našla tjestenina s kozicama i teletina.

 

@studentski_centar_split Kako je prošla prva svečana večera👉🏼otkrijte u videu!👀🤭 #studentslife #scst #universityofsplit #studentskizivot #split #svecanavecera ♬ original sound - Studentski centar Split

 

Još vijesti