V.F. u Laganini

Mama ti je govorila da se tenisice ne nose u kući? Nakon što pogledaš ovo shvatit ćeš da je bila u pravu

Gore je nego što smo mislili.

27. srpnja 2023 15:19
Užasno prljavo!

Užasno prljavo! Foto: Canva

Tvoja mama bi se vjerojatno jako naljutila kad bi ušao u kuću u cipelama u kojima hodaš izvan kuće. Koliko si puta u životu čuo onu famoznu rečenicu: „Nemoj hodati ovuda, oprala sam pod“ i onu „Ne ulazi mi u cipelama u kuću“. Nemojmo zaboraviti onu: „Kad budeš imao svoju kuću, radi kako hoćeš“.

E pa kad budeš imao svoju kuću, nemoj unutra hodati u cipelama u kojima si hodao izvan kuće. Vrijeme je da ti kažemo: tvoja mama je bila u pravu. Čak i ako vani nije padala kiša niti je blato, na cipelama nam svejedno ostaju bakterije koje ne želimo unositi u kuću.

Sad se sigurno svi studenti koji žive u domovima osjećaju prozvanima. Znamo da ulazite u sobe u cipelama u kojima hodate po gradu. Čak i kada pod ne izgleda prljavo on je pun bakterija. To je dokazala ova korisnica Instagrama koja je uzela bris s cipela i poda i pokazala koliko bakterija na njemu ima. Kad pomisliš da su sve te bakterije na tvom podu, poželiš ga čistiti češće, a ne samo kad dođe sanitarna, zar ne?

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dena O’Neill | Home Cleaning + Organizing + Maintenance (@dailydetailswithdena)

 

Tako da, ako već odlučiš ulaziti u studentsku sobu u cipelama, čips koji ti padne na pod odmah baci u smeće. Zaboravi na pravilo pet sekundi.

Još vijesti