V.F. u Laganini

Odlična ponuda u ZKM-u: Evo što ćete dobiti za svake dvije kupljene ulaznice – ali samo u siječnju

Vrijeme je za kulturno uzdizanje.

5. Siječnja 2023 15:20
Sjedala u kazalištu

Sjedala u kazalištu Foto: HolgersFotografie via Pixabay

Obaveze, učenje, pisanje seminara, prezentacije, nedostatak sna, besparica i siromaštvo, zdravstveni problemi, umor i iscrpljenost, nezdrava prehrana, previše kofeina… Sve su to problemi s kojima se studenti suočavaju. Nije nam lako, ponekad jedva preživljavamo.

Ali zato imamo pravo na brojne popuste. Pogotovo kada su u pitanju kulturna događanja. Primjerice, studenti imaju pravo na jeftinije ulaznice za kazališne predstave. Možda nam ipak nije toliko loše.

Možda nikada do sada nisi iskoristio ovu pogodnost. Znamo kako je to, ti jedini želiš u kazalište, a cijela ekipa želi van u klub i onda te društvo povuče pa moraš s njima preko vlastite volje kako se ne bi naljutili. Na kraju se probudiš mamuran iduće jutro i ne znaš kako se zoveš.

Evo jedne prilike koju ni tvoja partijanerska ekipa neće htjeti propustiti. U Zagrebačkom kazalištu mladih je trenutno siječanjska akcija. Na svake dvije kupljene ulaznice za bilo koju predstavu u siječnju dobiješ na poklon jednu ulaznicu za predstavu Svjetlo pada.

Pogodnost možeš ostvariti izravno na blagajni ZKM-a, telefonskom rezervacijom te mailom info@zekaem.hr.

Raspored predstava i cijene ulaznica možeš pogledati na linku.

Još vijesti