V.F. u Laganini

Donosimo vam listu 10 najboljih filmova koji u prosincu dolaze na Netflix

Ispeci kokice i uživaj.

2. prosinca 2022 12:38
Najgledanije serije na Netflixu u 2022. godini.

Najgledanije serije na Netflixu u 2022. godini. Foto: wutzkohphoto via Shutterstock

Jednom i mračno razdoblje kolokvija mora završiti. Budi spreman i odmah napravi listu filmova koje ćeš pogledati čim napišeš zadnji kolokvij.

Donosimo ti deset filmova koji dolaze na Netflix u prosincu, a izgledaju obećavajuće.

1. Troll

Ovo je pomalo neobičan norveški film o trolu kojeg probudi eksplozija u planinama pa se zaputi prema Oslu uništavajući sve pred sobom.

2. Lady Chatterley’s Lover

Radnja ove romantične drame prati nesretno udanu aristokratkinju koja se zaljubi u lugara seoskog imanja njezinog supruga te s njim započne aferu.

3. Warriors of Future

Jedan film idealan za ljubitelje apokaliptične tematike. Nakon što na Zemlju padne meteor koji donese vanzemaljski život, grupa boraca mora spasiti svoj grad.

4. The Marriage App

Evo jedne romantične komedije o bračnom paru čiji je brak u problemu. Kako bi se riješili frustracija, pronađu aplikaciju koja nagrađuje dobra djela, ali oboje postanu postanu previše kompetitivni.

5. The Elephant Whisperers

Ljubitelji životinja dolaze na svoje. The Elephant Whisperers je dokumentarac o paru iz južne Indije koji su svoje živote posvetili brizi za napuštenog slona Raghua.

6. I Hate Christmas

Gianna je djevojka koja želi izbjeći neugodna pitanja o svojem ljubavnom statusu na božićnom obiteljskom druženju pa odlučuje hitno pronaći dečka. I to u manje od 25 dana.

7. The Volcano: Rescue from Whakaari

Još jedan dokumentarac, ali o erupciji vulkana na Novom Zelandu pri kojoj je poginulo 22 ljudi i hrabrim ljudima koji su sudjelovali u spašavanju.

8. Glass Onion: A Knives Out Mystery

Ova intrigantna misterija prati svjetski poznatog detektiva Benoita Blanca koji dolazi u Grčku kako bi razotkrio misteriju koja okružuje milijonera i njegovu grupu prijatelja.

9. Guillermo del Toro's Pinocchio

Oscarovac Guillermo del Toro nam donosi priču za koju mislimo da ju svi znamo, ali čni se da ipak nije tako...

10. The Witcher: Blood Origin

Ljubitelji popularne Netflixove serije The Witcher će ovoga prosinca moći uživati i u filmu čija se radnja odvija 1200 godina prije Geralta kada je stvoren prvi Vještac.

 

Još vijesti