M. P. u Laganini

Srpske influencerice na meti kritika: Udomile psa i nakon par mjeseci ga odvele u azil

Zaključale su komentare.

12. listopada 2023 14:23
Julija i Natalija Đukić

Julija i Natalija Đukić Foto: Instagram/fitness.bliznakinje/Screenshot

Srpske influencerice su na svom Instagram profilu „fitness.bliznakinje“ objavile priču o udomljavanju psa, kojeg su nakon nekoliko mjeseci odvele u azil i zbog toga se našle na meti kritika brojnih korisnika društvenih mreža.

Riječ je o Juliji i Nataliji Đukić kojih na Instagramu prati više od 14 tisuća ljudi, a nakon vala osuda, zaključale su komentare na svim videozapisima koji su se bavili ovom temom.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalija i Julija Đukić 👯‍♀️ (@fitness.bliznakinje)

 

„Beki je pas kojeg smo prije par mjeseci spasile s ulice i od tada brinule o njemu. Čuvale smo ga mi kao i svi naši bližnji kada to nismo mogle, no, zbog našeg načina života koji zahtijeva često odsustvo od kuće i druge stvari, Bekija nismo mogle zadržati kod nas“ – stoji u objavi njihovog zajedničkog profila.

Iako pratitelji tvrde da su psa smjestile u azil, sestre su objasnile da su mu tražile dom gdje će imati potpunu slobodu. Ono što su tražile, našle su u Srbobranu kod Nikole Stojkovića koji ima preko 100 životinja o kojima se brine. Dodale su da azil ima predivne uvjete, nije nalik drugima i opisale ga kao „raj za životinje“.

U jednoj objavi su objasnile situaciju i dodale kako smatraju da je pas sada napokon sretan, korisnici društvenih mreža i dalje smatraju da sestre nisu ispravno postupile jer su trebale dobro razmisliti prije nego što su uopće odučile udomiti psa.

Još vijesti