V.K. u Laganini

[VIDEO] Pokušao uništiti svoj indeks – pregazio ga, bacao, šutirao... Provjerite je li uspio

Kako uništiti indeks na najkreativniji način?

26. kolovoza 2022 11:47
Kako uništiti indeks?

Kako uništiti indeks? Foto: screenshot via TikTok@raiwolf99

Neke stvari u životu treba čuvati za uspomenu, dok se druge bace ili unište. Fotografije, poneka ulaznica za kino, igračka iz djetinjstva, diploma ili indeks, samo su neke od stvari koje većina ljudi sačuva za uspomenu na određene dane ili periode života.

S druge strane, skripte i knjige najgorih kolegija sa zadovoljstvom bacimo ili recikliramo.

Jedan je mladić odlučio uništiti svoj indeks, no, na vrlo zabavan način. Kako kaže na početku svog viralnog TikTok videa, odlučio je potražiti savjet kod svojih pratitelja na koje sve načine se može uništiti indeks. Odabrao je najbolje odgovore, pa je snimio nekoliko zabavnih pokušaja uništavanja indeksa.

vezano Slika nije pronađena Laganini [VIDEO] Studentska legenda: osvetio se kolegiju kojeg organski nije podnosio

"Biramo najkreativnije metode uništavanja indeksa"

"Biramo najkreativnije metode uništavanja indeksa", rekao je mladić. Od nekoliko najkreativnijih, prvi mu je bio pregaziti ga automobilom.

"S obzirom na to da je student naučen na ovakav pritisak, nije mu ništa", šali se autor videa. Drugi način je bio bacanje indeksa sa šestog kata. Iz nekoliko pokušaja, prilikom kojih je jednom indeks zapeo u susjedovu klimu, indeksu je nakon pada ispalo samo nekoliko stranica.

"Njemu nije bilo ništa", kaže i zatim ga pokušava uništiti tako da s njim i njime igra nogomet. Nakon nekoliko pokušaja, indeksu su pale ostale stranice. Potom, autor pokušava indeks dati psu da ga izgrize, no ni taj pokušaj nije uspio.

@raiwolf99 ovo je prvi video na Tiktoku koji vrijedi pogledat do kraja, GARANTUJEM #fyp #foryou #xyzbca #viral #balkan #srbija #skola ♬ original sound - Rai Wolf

vezano Knjigom napravila ozbiljnu rupu u zidu... Laganini Studentica bacila knjigu iz organske kemije u zid pa u njemu napravila veliku rupu

RIP lubenica

Finalno, mladić pokušava indeks uništiti lubenicom koju je bacio na njega. Kada je htio isprati dijelove lubenice sa stranica indeksa, kaže kako je taj indeks ipak mogao ostati kao uspomena i sjećanje na fakultet.

"Odlučio sam da ga ipak ne želim uništiti", kaže, ali ga potom još dodatno gazi i udara šakama.

Njegov video kako uništiti indeks dobio je preko 26 tisuća lajkova i nekoliko stotina komentara.

"Zašto su uništio lubenicu?", "RIP lubenica", pišu komentatori. "Najjači video na TikToku", hvale ga drugi. "Ali mi imamo e-dnevnik", javljaju se neki. "Mogao si ga oprati u veš mašini", "Zapali ga", savjetuju ga.

vezano Slika nije pronađena Laganini Student tuži fakultet zbog nasilja – ispitni rok ga psihički i fizički 'uništio'

Za sve one kojima je bilo žao lubenice, TikToker se javio i objasnio zašto ju je uništio.

"Najiskrenije, zaboravili smo ju u prtljažniku, stajala je tjedan dana i skroz se smekšala. Pa sam rekao, ajde, ako ju već neću moći pojesti, barem da ju iskoristim", pojašnjava.

Još vijesti