L.B. u Laganini

Studentica bacila knjigu iz organske kemije u zid pa u njemu napravila veliku rupu

Prizor viralnog videa nasmijat će sve koji imaju iskustva sa studentskim smještajem, improviziranim, jeftinim, a ponekad i opasnim po život.

16. svibnja 2022 13:24
Knjigom napravila ozbiljnu rupu u zidu...

Knjigom napravila ozbiljnu rupu u zidu... Foto: screenshot via TikTok@leahbuell

U prilog ovome stiže i viralni video s TikToka koji je nastao sasvim slučajno – u pokušaju da i 20-godišnja Leah Buell sudjeluje u challengu u kojemu uprizoruje Hermione iz sage o čarobnjaku Harryju Potteru.

vezano Nakon predavanja [FOTO] Novi 'biser' za najam u Zagrebu: Tuširaš se gdje spavaš, četke za toalet pokraj frižidera, a wc-a nigdje

Studentica živi u Kingstonu, gradu u kanadskom gradu Ontario, a postala je poznata članovima društvenih mreža zahvaljujući svome videu u kojemu se uživljava se u scenu u kojoj mlada glumica drži knjigu i baci je iz ruku dok se u pozadini čuju riječi koje u filmu izgovara Hermione Granger (Emma Watson).

 

@leahhbuell i wasn’t going to post this because i may get evicted but tell me what the f✨ck i was thinking when i did this #fyp #4you #whoops #uhoh #foryoupage #4u #harrypotter ♬ Originalton - ✨ ALLEN ✨

 

Iznenada, Leah u glumačkome zanosu baca knjigu u zid u kojemu sasvim neočekivano ostaje velika rupa. I činjenica da će zid nakon ove umjetničke interpretacije trebati "zakrpati".

vezano Slika nije pronađena Vijesti Koristio wc na kampusu pa jedva izvukao živu glavu: Komad stropa pao mu na glavu

Srećom, u cijelom snimanju nitko nije stradao, osim stanodavca koji će morati popraviti ovu rupu o svom trošku (nadamo se).

vezano Srušio se dio stropa na paviljonu: Što se događa u ovom zagrebačkom studentskom domu? Akademska četvrt Srušio se dio stropa na paviljonu: Što se događa u ovom zagrebačkom studentskom domu?

TikTokerica je izjavila da isprva nije planirala podijeliti video na svojim mrežama, no zahvaljujući tome što se predomislila, video je pregledan više od 3 milijuna puta.

Još vijesti