L.B. u Laganini

'Vijest' o baby boomu i besplatnim kondomima u studentskom domu postala viralna

TikTok objava studenta o trudnoćama u studentskome domu pregledana je gotovo dva milijuna puta.

7. srpnja 2022 14:59
Bit će više mjesta ispod nadstrešnice!

Bit će više mjesta ispod nadstrešnice! Foto: MojFaks

U TikTok videu, objavljenome na profilu studentice Sveučilišta u Sheffieldu, @snooz41, prikazana je "uradi sam" obavijest o smještaju u studentskom naselju, a u kojoj se upozorava na "nagli skok u broju trudnoća".

vezano Evo jednostavnog odgovora na pitanje koje muči sve studente Laganini Što napraviti kad te ekipa pozove na kavu tijekom ispitnog roka? Student snimio urnebesni VIDEO koji morate pogledati

Snimka obavijesti zaradila je više od 120 tisuća "lajkova".

Dostupni i besplatni prezervativi

"Dragi stanari, zbog naglog porasta broja trudnoća (10 u ovom bloku), odsad su vam dostupni besplatni kondomi. Hvala na suradnji", stoji u obavijesti koju je snimila Susie uz opasku mami da se, ukoliko pogleda ovaj video, radi samo o šali.

 

@ssssusie0

mum if ur seeing this it’s a joke xx

♬ original sound - ❦

 

Lažna obavijest upotpunjena je pečatom Sveučilišta u Sheffieldu i Agencije za smještaj, kao i lažnom adresom "odgovorne osobe".

vezano Napravio je bazu podataka o svim studenticama s kojima je razgovarao. Laganini Napravio 'Pokedex' s pikantnim detaljima o kolegicama s faksa: Razapeli ga u komentarima

Ne treba naglašavati da je objava izazvala više stotina komentara. "U kojem trenutku će useliti primalju i nazvati naselje rodilištem?", piše u samo jednom od mnogih duhovitih komentara.

Još vijesti