V.F. u Vijesti

Nema više 'laktarenja' i vikanja u menzi: SC uveo novost na liniji za pizzu

Odsad će studenti sami pratiti status svoje narudžbe.

27. listopada 2022 10:58
Nema više gužvanja i deračine dok čekate pizzu.

Nema više gužvanja i deračine dok čekate pizzu. Foto: screenshot via Facebook@Studentski centar Ri

Za sramežljivije studente i introverte, odlazak u studentsku pizzeriju uvijek predstavlja pomalo neugodno iskustvo. Bilo tko tko je barem jednom išao ondje na pizzu, poznaje osjećaj srama kad teta iz pizzerije glasno vikne da je tvoja narudžba spremna.

Još ako nekoliko puta mora glasno viknuti: "Broj 32!" jer se prvi puta nitko nije javio, što privuče pažnju svih kolega koji također čekaju, nakon čega shvatiš da je 32 tvoj broj pa kreneš pokorno po svoju pizzu, a najradije bi propao u zemlju od srama...

Redomat i u menzi!

Vjerujemo da su svi sramežljivi studenti do neba zahvalni Studentskom centru u Rijeci koji je nedavno uveo novitet u restoranu Kampus za snack i pizzeriju, a radi se o redomatu.

Tako je dovoljno da studenti mobitelom skeniraju QR kod na svojem računu. Nakon toga se mogu spojiti na redomat i pratiti svoju narudžbu.

 

Ovakav bi sistem trebao smanjiti čekanje u redu i zbunjenost pri preuzimanju narudžbe. I studenti na Facebook grupi Studentskog centra Rijeka su oduševljeni ovim novitetom.

"Šta nema više vikanja po sali?", "Nema slađe pizze nego kada iz petnih žila pozoveš kao mater doma na ručak", "Šta se deralo, deralo se", neki su od komentara.

vezano Snack - nova destinacija za sve ljubitelje roštilja Vijesti Jela s roštilja po subvencioniranoj cijeni i uz genijalno radno vrijeme: Subotom na grill do 21 sat

vezano Studentska piva 'Studoš Beera' Laganini Studenti iz Rijeke 'izbacili' vlastito studentsko pivo: Jeste li za Studoš Beeru?

Još vijesti