P.S. u Postani student

Nevjerojatan pogled iz studentske sobe u Splitu: „Dušu dalo za ujutro sjest i popit kavu na balkonu“

Mnogi su ljubomorni na ovog studenta, ali i s razlogom!

28. travnja 2023 15:10
Grad Split

Grad Split Foto: Mykola Tys/Shutterstock

Svi već dobro znaju da neki studentski domovi u pojedinim hrvatskim sveučilišnim gradovima izgledaju popust hostela, ako ne i hotela. Takvi se nalaze u Rijeci, Dubrovniku, Osijeku, a očito da i u Splitu!

To je dokazao splitski student koji je odlučio snimiti room tour, odnosno obilazak svoje studentske sobe u Splitu. Iako video ne traje dugo, i nije snimao najdetaljnije, ovaj prvi pogled je dovoljan da shvatimo koliko su dobro uređene njihove sobe!

Na početku videa pokazuje kupaonicu koja se nalazi odmah pri ulasku u sobu s desne strane. Student govori da je u pitanju „kupaonica kao i svaka druga kupaonica“, što i je slučaj, ali je očito da je ova novije i modernije uređena u odnosu na druge studentske domove. On se nalazi u trokrevetnoj sobi s cimerima, a njihovi ležajevi se nalaze s desne strane, dok su stolovi s lijeve strane.

Kako je rekao u videu, njih je u sobi troje, a dvokrevetne sobe dobivaju samo „štreberi“. Na kraju videa pokazao je možda i najljepši dio njihove studentske sobe, a to je balkon. No, ne bilo kakav balkon, nego veliki balkon, s obzirom na studentski standard, s predivnim pogledom na more.

@hrvojedadic Zagreb/ Sava could never #fyp #trending #split #croatia #roomtour #studentlife ♬ original sound - hrvojedadic

Kako on govori, nema ljepšeg od jutarnje kave s ovakvim predivnim pogledom. Vjerujemo da će im mnogi studenti, koji su u lošijim studentskim domovima, zavidjeti na cijeloj sobi, a posebno na pogledu koji se pruža s balkona.

Još vijesti