V.K. u Laganini

[VIDEO] Htjela odustati od fakulteta zbog Harryja Stylesa, a on ju ohrabrio: 'Bit ću star, samo nastavi s medicinom'

Jedna je brucošica htjela odustati od studija medicine nakon što joj je popularni pjevač na koncertu rekao da mu zasad ne treba liječnik koji bi ga pratio na turnejama. No, ipak ju je odgovorio od odustajanja, a pritom je poručio i jednu bitnu stvar.

17. studenog 2021 15:11
Harry Styles San Diego

Harry Styles San Diego Foto: Screenshot

Studentima za vrijeme studiranja zasigurno nije lako, i svim barem jednom pomisle odustati, ako ništa drugo onda barem u šali. No, kada te uz sve obaveze i pritisak studija, odbije slavni pjevač koji ti je i idol, nije lako nastaviti.


Ipak, riječi ohrabrenja od nekoga kome se diviš znače mnogo. Harry Styles svjetski je poznati pjevač, glumac i model, a od nedavno i vlasnik unisex kozmetičke kompanije Pleasing te jedan od glavnih investitora za gradnju nove arene u Manchesteru.


>>>Auti, putovanja, koncerti: Ovo su TOP razlozi zbog kojih će studenti biti gladni, ali će za njih uštedjeti koju kunu <<<


Vrlo prisan odnos s obožavateljima


Osim što ga hvale suradnici i kritičari glazbenog, modnog i filmskog svijeta, Harry je poznat kao jedna od najljubaznijih zvijezda današnjice, ali i po tome što ima vrlo prisan odnos sa svojim obožavateljima. Trenutno je na američkoj turneji koja se zbog dolaska korone odgađala pune dvije godine, a europska i azijska turneja su za sada odgođene.


>>>[VIDEO] TikTokerica tvrdi da će se zbog ovog 'psihološkog trika' očima svatko zaljubiti u vas<<<


Kao i za vrijeme prošle, ali i ove turneje, mediji često pišu o njegovim razgovorima koje vodi s obožavateljima za vrijeme koncerta, pa je tako prošle godine pjevač obznanio roditeljima jedne obožavateljice da je ona gay, imao je nekoliko otkrivanja spola djeteta trudnih obožavateljica, često razgovara na mobitel s njihovim roditeljima i potiče ih na brigu za mentalno zdravlje.


Osim spomenutog, nakon smrtnih slučajeva na festivalu Astroworld koji su uzdrmali cijeli svijet, mediji su ga isticali kao primjer celebrity osobe koja održava pozitivan odnos s obožavateljima kada je u samo nekoliko sekundi zaustavio koncert kako bi se uvjerio da je obožavateljica dobro, kojoj je pozlilo usred koncerta.  


>>>[FOTO] Studentica medicine rasplakala regiju: Njeno dopisivanje s djedom je nešto najljepše što ćete danas pročitati<<<


Nedavno je na Instragramu osvanulo nekoliko viralnih video isječaka njegovog razgovora s obožavateljicom koja je ujedno i brucošica Medicinskog fakulteta. Djevojka je nosila plakat na kojem je napisala "Mogu li biti tvoja liječnica za turneju kada završim studij medicine? Molim te.".


Pjevač je ugledao plakat i odlučio porazgovarati s budućom liječnicom.


Prvo je naglas pročitao tekst njenog plakata kako bi cijela arena čula što se događa.


"Jako sitno je napisano: molim te", komentirao je. "Pošto si pitala tako pristojno… Ne", rekao je i nasmijao cijelu arenu, kao i studenticu.


Ne treba odustati od fakulteta zbog onoga što vam drugi kažu


"Koliko dugo studiraš?", upitao je, na što mu je ona rekla da će sada odustati od studija nakon njegovog odbijanja. "Pa nećeš valjda odustati zbog toga što sam ja rekao? Ne bi trebala odustati od fakulteta na temelju onoga što ti kažu drugi", poručio je mudro. "Želiš li zbilja odustati? Moraš nastaviti do kraja!", pokušao je ohrabriti brucošicu.


>>>Tužna ispovijest studenta koji je odustao od faksa jer nije bio sretan: 'Svaki dan mi je siv, bez optimizma, smijeha…'<<<


Na njegov upit koliko joj je još godina ostalo, ona mu je odgovorila "još šest", što je nasmijalo i publiku i njega, pa je komentirao da će on tada biti star. "Zapravo, tada će mi možda i trebati liječnik", kazao joj je, na što je ona kroz vrisak rekla da ipak neće odustati od fakulteta, jer joj je on ostavio mogućnost da joj je ostvari želja pa postane njegova liječnica.

Ako i neće krenuti na turneju s njim, barem joj ostaje sjećanje na večer kada joj je jedna od najljubaznijih zvijezda današnjice rekao da ne smije odustati od fakulteta.

Još vijesti