Anja Z u Laganini

Pretvorile joj stan u leglo zaraze: Iznajmila stan studenticama, dočekao ju užas kad su iselile FOTO

Ponekad se ne zna da li je gore studentima sa stanodavcima ili stanodavcima sa studentima.

25. veljače 2021 15:46
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Studenti koji ne ostvare pravo na subvencionirani smještaj, najčešće žive u unajmljenim stanovima sa cimerima. I dok se već godinama studentska populacija žali na visoke cijene najma koje nisu u skladu sa stanjem u kojem se stan i namještaj u njemu nalazi, stanodavci vraćaju udarac, objavljujući fotografije uništenih stanova nakon boravka studenata u njima.


...Fuj namještaj u studentskim stanovima: Oprale navlake s kauča starog 40 godina – okrenut će vam se želudac kad vidite vodu VIDEO...


Tako je u Facebook grupi za izdavanje stanova u Beogradu jedna ogorčena stanodavka podijelila slike svog stana nakon što su ga podstanarke napustile. Stanodavka iz Beograda je, kako piše, iznajmila stan dvjema studenticama iz Jagodine, a stanje u kojemu su ostavile stan šokiralo ju je.


foto: screenshot Facebook @Izdavanje stanova - Beograd - najveca ponuda ! !


"Dragi stanodavci, vodite računa kome izdajete stan. Imala sam podstanarke studentice iz Jagodine. Sramota u kakvom su stanju ostavile stan. Da napomenem da sam bila fina (čitaj budala) i poslije samo mjesec dana boravka u mom stanu sam im dva mjeseca stanarinu smanjila na pola zbog korone, također su ostale u stanu pet dana duže i tu sam izašla u susret", napisala je.


...Bez obzira na 'koronu', nemojte ni pokušavati! Stanodavac 'stavio soli na rep' studentici koja ga je odlučila 'preveslati' za dvije stanarine...



foto: screenshot Facebook@Izdavanje stanova - Beograd - najveca ponuda ! !


U objavi je priložila fotografije stana i stanja u kojem se našao nakon što su studentice iselile.

"Nitko ih nije smarao niti obilazio jer sam bila u inozemstvu. Kakvih djevojaka ima pa to je strašno... Užas!!!", napisala je stanodavka uz priložene slike.


foto: screenshot Facebook@Izdavanje stanova - Beograd - najveca ponuda ! !


foto: screenshot Facebook@Izdavanje stanova - Beograd - najveca ponuda ! !


Na članove grupe najsnažniji domajm ostavilo je stanje kupaonice, nad kojim su se ljudi zgrozili uz komentar da je u ovom stanju pravo leglo zaraze.


izvor: Detaljno

Još vijesti