L.B. u Laganini

Monica za svoju Rachel? Viralni TikTok video studentice koja čisti sobu svoje cimerice podijelio internet

Monica za svoju Rachel ili Miranda za svoju Carrie? Možda je samo malo luda ili pati od opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Javnost nikako da odluči.

13. travnja 2021 14:25
Neuredna soba, cimeri

Neuredna soba, cimeri Foto: Shutterstock

Viralni video objavljen na TikToku prikazuje djevojku Sam koja svojoj cimerici Jenni čisti kupaonicu, usisava podove i pere rublje kako bi joj pomogla u teškom i stresnom periodu života.
Video je, očekivano, podijelio javnost i izazvao mnoštvo oprečnih reakcija i komentara.


>>>Tinder za odabir cimera – treba li postojati aplikacija kojom bi pronašli idealnog sustanara?<<<


TikTokerica Sam Smithburger snimila je neurednu sobu cimerice prije čišćenja. Kako je pojasnila, ovakav nered posljedica je stresa kroz koji cimerica trenutno prolazi.


"Moja cimerica preopterećena je u zadnje vrijeme. Sluša 6 predavanja, radi 2 posla, stažira i doživjela je totalku u svom automobilu", pojasnila je. "Stoga sam odlučila počistiti njenu sobu kako bi se mogla pošteno naspavati", dodala je.


Prostorija je toliko zakrčena odjećom i stvarima da je teško zamisliti da bi se itko u njoj mogao opustiti ili odmoriti.Zatim se bacila na posao. Oribala je kupaonicu, usisala podove, oprala prljavi veš i sve to ovjekovječila u videu duljine 59 sekundi koji je podijelila sa svijetom (ili barem zajednicom TikTokera). No, video je postao viralan na više platformi pa ga je samo na Twitteru pogledalo više od 11.9 milijuna ljudi.


>>>Prijateljstvo kao iz bajke: Studentica cimerici udaljenoj 280 kilometara POŠTOM poslala omiljene hrenovke u tijestu<<<


Reakcije su oprečne: neki smatraju da je cimerica zapostavila svoj dio kućanskih poslova te da bi trebala biti organiziranija u njihovom rješavanju, ali i životu općenito, dok drugi hvale Sam i smatraju da svima u životu treba takva prijateljica i cimerica. Treći pak napominju da je snimanje cimeričine sobe - zadiranje u njenu privatnost.