V.K. u Laganini

Ekskluzivna blagdanska večera za samo 6,40 kuna: SC i ovog Božića časti svoje studente

Dalmatinska pašticada s njokima, file bijele ribe u umaku od bijelog vina sa zelenom purom, šareni mini-burgeri, zelena tjesteninu s tunjevinom, pulled pork u umaku... Rastu nam zazubice.

6. prosinca 2021 11:47
Božićna večera, SC Split

Božićna večera, SC Split Foto: Screenshot

Studentski centar Split uistinu se trudi održavat jedan od najviših studentskih standarda u Hrvatskoj. Kako bi sa studentima proslavili najljepše razdoblje u godini, organiziraju im božićnu večeru u petak, 10. prosinca 2021. godine.


"Nije važno što se nalazi pod božićnim drvcem, već tko je oko njega. Ljepota Božića je u prisutnosti, a ne u darovima. Naše drvce u Restoranu Kampus smo ukrasili i vrijeme je da se okupimo na zajedničkoj večeri oko njega", pozivaju iz SC-a.


Ekskluzivna večera za manje od 7 kuna


>>>[FOTO] Kako su simpatične studentice ukrale Božić u domu: Okitile jelku dan prije zajedničkog ukrašavanja<<<


Večera počinje u 20 sati u restoranu Kampus, a studente čeka odlična zabava testirana na već poznatom "receptu": ekskluzivna večera po cijeni od 6,40 kuna uz iksicu, otvoren šank s popularnim cijenama pića i bogat glazbeni program.


Ponuda hrane ostaje tajna koju će studenti otkriti tek u petak, no kako kažu, bacaju "primamljivi mamac" kako bi studenti okvirno mogli znati što ih očekuje.


"...dalmatinsku pašticadu s njokima, file bijele ribe u umaku od bijelog vina sa zelenom purom, šarene mini-burgere, zelenu tjesteninu s tunjevinom, pulled pork u umaku… Mamac nije loš, zar ne?", pitaju na svom Facebook profilu.


Božićna večera Split Božićna večera Split Foto: Foto: screenshot via Facebook@Studentski centar Split/Screenshot

Foto: screenshot via Facebook@Studentski centar Split


Zbog epidemioloških mjera svi zainteresirani studenti morat će se predočiti Covid potvrdu za ulazak u restoran uz ograničeni broj sudionika, stoga se mjesta pune na temelju rezervacija koje možete napraviti na ovom linku. Kako nastavljaju, prvih 300 prijavljenih će kontaktirati preko podataka koje će studenti ostaviti na linku.


>>>[VIDEO] Neviđeni glamur u menzi! Crni rižoto, glazba i prigušena svjetla oduševili studente: 'Nikad bolja hrana'<<<


"Želimo vam ugodan i ispunjen advent, sretan i Blagoslovljen Božić i mnogo uspjeha u privatnom i akademskom životu", žele za kraj.

Još vijesti