P.S. u Vijesti

Apel studentima: Prije odlaska iz studentskih soba za vrijeme blagdana, jednu stvar ne smijete zaboraviti napraviti

Domski odbor studentskog doma „Cvjetno naselje“ prenio je obavijest njihove uprave.

20. prosinca 2023 12:18
Gašenje grijanja

Gašenje grijanja Foto: Canva

Studenti će uskoro napokon dočekati zaslužene praznike, za odmor od prvog kruga kolokvija i svih drugih akademskih obaveza s kojima su se suočili u prvom dijelu zimskog semestra.

Samim time, gotovo svi studenti otići će svojim kućama za božićne blagdane, a mnogi se neće vraćati sve do drugog tjedna siječnja iduće, 2024. godine. Studentski domovi i studentske sobe ostati će prazne, a upravo zbog toga studenti moraju napraviti jednu bitnu stvar prije odlaska iz svojih soba, ukoliko stanuju u studentskim domovima.

Naime, Domski odbor Studentskog doma „Cvjetno naselje“ u privatnoj Facebook grupi namijenjenoj njihovim stanarima, napisao je obavijest koju prenose od Uprave već spomenutog studentskog doma. Uprava moli studente da naprave samo jednu, ali izrazito bitnu stvar prije odlaska svojim domovima za božićne blagdane.

„Dragi studenti, ako u narednom periodu nećete boraviti u svojim sobama, molimo Vas da ugasite grijanje kako bi potrošnja energije bila što manja“, prenijeli su obavijest iz Uprave preko Domskog odbora.

Osim grijanja, pripazite i na ovo

Tako da studenti, nemojte zaboraviti ugasiti grijanje u svim studentskim domovima, jer vjerujemo da ova obavijest vrijedi za sve, a ne samo za stanare Studentskog doma „Cvjetno naselje“. Osim toga, od ostalih bitnih stvari, dobro zatvorite sve prozore, spustite rolete ukoliko ih imate i izvadite sve uređaje iz struje kako ne bi došlo do neugodnih situacija dok nećete boraviti u svojim studentskim sobama.
 

Još vijesti