V.K. u Vijesti

Profesorice Veleučilišta u Požegi se potukle na fakultetu: Nastradao i inventar

Profesorice su svoj sukob odlučile riješiti fizički, a navodno je nastradao i inventar Veleučilišta.

2. rujna 2022 10:11
Sukob se navodno dogodio u prostorijama Veleučilišta

Sukob se navodno dogodio u prostorijama Veleučilišta Foto: screenshot via Facebook@Veleučilište u Požegi

Iako sukob može nastati bilo gdje, bilo kada i s bilo kime, nedavno se dogodio jedan nesvakidašnji incident – dvije profesorice Veleučilišta u Požegi su se potukle, a još je pritom nastradao i inventar, javlja pozega.eu.

vezano Sa starcima se posvađao ZBOG STUDIJA i razbio zdjelu: Optužili ga za psihičko nasilje, a platio je i finu kaznu... Nakon predavanja Sa starcima se posvađao ZBOG STUDIJA i razbio zdjelu: Optužili ga za psihičko nasilje, a platio je i finu kaznu...

Kako pišu, dvije profesorice s Društvenog odjela na Veleučilištu u Požegi su je nedavno fizički sukobile u prostorijama Veleučilišta.

Svjedoci su otkrili da sukob nije bio bezopasan te da je stradao i inventar. Jedna je profesorica nakon okršaja tražila medicinsku pomoć u požeškoj bolnici, no težina njenih ozljeda još nije poznata.

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja 8 od 10 studenata osjeća strah na ulicama, najčešće kad se sami vraćaju kući

Dekan Veleučilišta u Požegi doc. dr. sc. Borislav Miličević za lokalne je medije kazao da nema saznanja o incidentu, ali je i naglasio da će, jednom kad će raspolagati s više informacija, poduzeti odgovarajuće korake prema sudionicama ovog događaja.

Razlog tučnjave se i dalje ne zna, a u cijeli je slučaj uključena i policija.

izvor: pozega.eu

Još vijesti