V.F. u Vijesti

Studentski zbor ostvario suradnju s trgovačkim lancem: Studenti će svake posljednje srijede u mjesecu imati popust na kupnju

Studenti su uvijek u lovu na popuste.

26. listopada 2023 12:40
Popust mogu iskoristiti studenti iz cijele Hrvatske

Popust mogu iskoristiti studenti iz cijele Hrvatske Foto: Canva

Kad si student, svaki popust ti dobro dođe. Iako vjerojatno najčešće jedeš u menzi, svejedno neke namirnice moraš kupiti. Dok si živio sa svojim roditeljima, sigurno nisi mislio da je hrana toliko skupa. Međutim, kad dođeš na blagajnu s punom košaricom, doživiš blagi šok.

Studentski zbor Sveučilišta u Splitu ima jednu sjajnu vijest za studente. Naime, ostvarili su suradnju s trgovačkim lancem Tommy gdje će studenti moći ostvariti popust na kupnju. Svaka posljednja srijeda u mjesecu je „Tommy studentska srijeda“, a studenti će moći uz predočenje iksice na blagajni ostvariti deset posto popusta na kupnju, izvještava Dalmatinski portal.

„Svake posljednje srijede u mjesecu svi studenti uz predočenje dokumenta, takozvane iksice, imaju pravo na popust u iznosu od deset posto na cijeli asortiman, a što uključuje i proizvode na akciji. Mi smo tržišni lideri i u svim našim poslovnicama studenti mogu ostvariti ovu pogodnost. Niti jedan trgovački lanac nije imao ovakvu aktivnost u Hrvatskoj, mi smo prepoznali važnost potpore studentima s intencijom da ovo bude nacionalni projekt“, rekao je direktor korporativnih komunikacija u Tommyju Dario Mamić.

Projekt obuhvaća cijelu Hrvatsku

Inače, Tommy je maloprodajni tržišni lider u Dalmaciji, a posluje na 226 prodajnih mjesta u Hrvatskoj, rasprostranjenih u devet hrvatskih županija i gradu Zagrebu. Ovaj popust mogu iskoristiti studenti iz cijele Hrvatske.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tommy (@tommyprodavaonice)

 

„Ovo je hvalevrijedan projekt ne samo za studente, već i za njihove roditelje koji ih često financiraju. Ovo je odlična mjera u doba inflacije, a studenti su tu u velikom deficitu po pitanju financija. Drago mi je da je projekt pokrenut iz Splita, ali isto tako smo ponosni što obuhvaća cijelu Hrvatsku. Proveli smo anketu među studentima koji su oduševljeni ovom inicijativom, a naglasio bih i kako je velik broj onih koji žive o svom trošku u stanovima i njima će zasigurno ovo najviše značiti. Ovo je konkretna mjera koja će svim studentima itekako pomoći“, rekao je predsjednik Studentski zbor Sveučilišta u Splitu Jerko Šarić.

Izvor: Dalmatinski portal

Još vijesti