V.K. u Nakon predavanja

Mlada Ana iz Zadra ispisala povijest studentskog sporta: Osvojila čak 9 medalja

Ana Burazer ispisala je povijest s najviše osvojenih medalja - čak devet!

25. svibnja 2022 11:17
Ana Burazer

Ana Burazer Foto: screenshot via Facebook@UniSportZD

Iako smo brojčano skroman narod, vrlo smo "vatreni" po pitanju sporta, a usto, imamo nevjerojatne talente koji dolaze upravo iz Hrvatske.

I dok su naši rukometaši i nogometaši ispisivali europsku sportsku povijest i nove, mlade generacije ne "kaskaju" puno za sportskim prvacima, a još su u studentskim klupama.

vezano Korona im je pomrsila planove da plivanje polažu u bazenu... Laganini Studenti ispit iz plivanja na 50 metara polažu – online: 'Može li u kadi?'

Najbolja domaća sportašica

Ana Burazer studentica je Sveučilišta u Zadru koja uz svoje akademsko obrazovanje obara rekorde u sportu, pa je tako jučer proglašena za najbolju sportašicu Hrvatske za akademsku godinu 2020./2021.

U utorak, 24. svibnja u kinu Forum u Studentskom domu Stjepan Radić u Zagrebu održana je svečana dodjela godišnjih nagrada Hrvatskog akademskog sportskog saveza za akademsku godinu 2020./2021. Ani je, kao najboljoj sportašici godine, nagradu uručio Željko Jovanović, izaslanika predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, objavljuje UniSport ZD na svojim Facebook stranicama.

vezano Slika nije pronađena Karijera Studira medicinu i pliva kao riba: Luka niže uspjehe u bazenu, a uskoro će biti i vaš liječnik

Nikome dosad to nije uspjelo

Ana Burazer je na studentskom prvenstvu Hrvatske UniSport H2O u plivanju održanom 19. ožujka prošle godine u Vukovaru nastupajući za žensku plivačku ekipu Sveučilišta u Zadru osvojila ukupno devet medalja: tri zlatne i šest srebrnih.

Ana Burazer Ana Burazer Foto: screenshot via Facebook@UniSportZD

Ovim uspjehom Ana Burazer ispisala je povijest studentskog sporta u Hrvatskoj jer nitko nikada na jednom natjecanju nije osvojio devet medalja.

 

Još vijesti