V.F. u Vijesti

Sveučilište u Zagrebu objavilo rezultate za smještaj u studentskom domu!

Naglasili su obavezan liječnički pregled prije useljenja.

16. kolovoza 2023 10:52
Studentski dom

Studentski dom Foto: V.F./MojFaks

Studentski centar u Zagrebu je objavio privremene rezultate natječaja za smještaj u studentskom domu.

Bodovna granica je iznosila 1.456 bodova. Rezultate studenti mogu pogledati na službenoj web stranici Studentskog centra u Zagrebu i na svojim osobnim web profilima. Rok za žalbe traje osam dana što znači da studenti koji smatraju da su na neki način zakinuti kod bodovanja mogu podnijeti pismeni prigovor. Prigovori se šalju preporučenom poštom na adresu:

Studentski centar u Zagrebu
Poslovnica za smještaj studenata
Povjerenstvo za rješavanje prigovora
Savska cesta 25
10 000 Zagreb.

Obavezan liječnički pregled

Iz Studentskog centra napominju da se studenti mogu useliti u dom isključivo uz predočenje potvrde o obavljenom liječničkom pregledu. Pregled trebaju obaviti kod liječnika školske ili sveučilišne medicine.

„Iznimno studenti koji ne obave liječnički pregled kod liječnika školske ili sveučilišne medicine, mogu isti obaviti kod svog liječnika opće prakse u mjestu stanovanja. S tom potvrdom mogu privremeno useliti u studentski dom dok ne obave pregled kod propisanog liječnika školske ili sveučilišne medicine“, napomenuli su u objavi.

Za sve dodatne informacije, studenti se mogu obratiti Poslovnici za smještaj studenata na kontakte: Tel. 01 4593 641, 01 4593 582, 01 4593 570 ili na e-mail: poslovnica@sczg.hr.

Rang-listu možete pogledati na poveznici.

Još vijesti