S.D. u Vijesti

Nevjerojatan trend gađanja pjevačica se nastavlja: Breskvicu pogodili u glavu tijekom nastupa na Music Weeku

Nakon udarca pjevačica je nastavila pjevati uz smiješak

27. lipnja 2023 16:12
Bresvkicu pogodili komadom drva

Bresvkicu pogodili komadom drva Foto: TikTok/ danis_hadzic/Screenshot

Nakon što je, prije nekoliko dana, mobitelom pogođena poznata pjevačica Bebe Rexha, očito je da se bolestan trend bacanja fizičkih predmeta u glavu pjevačica nastavlja.

 

@beberexha

Im okay you guys 💖

♬ original sound - BebeRexha

 

Naime, tijekom nedavnog nastupa mlade pjevačice Anđele Ignjatović, koja je poznata pod umjetničkim imenom Breskvica, na Music Week-u 2023. gdje je oduševila mnoge prisutne, u glavu joj je bačen predmet za koji se spekuliralo da je ručni sat.

Dan nakon nastupa pjevačica se obratila svojim pratiteljima na Instagramu:

„Dragi moji, dobro jutro. Ja sam tek sada legla, zdravstveno stanje - katastrofa. Ali mislim da sam ipak nešto uspela da svima dokažem sinoć. Hvala vam do neba što ste do kraja ostali baš svi i što ste onako sa mnom pevali... Srce mi je puno. Takođe, jako sam i tužna zbog pojedinaca koji su morali da unište doživljaj svojim gađanjem plesača i izvođača raznim predmetima. Lično ja sam dobila jedno drvo u glavu i jedan sat u nos, ali Bože moj”, prenosi blic.rs.

Nakon udarca pjevačica je nastavila pjevati uz smiješak te nije dopustila da joj ovaj čin uništi ostatak nastupa.

Ovaj trenutak zgroženo su komentirali mnogi korisnici TikTok platforme.

 

@danis_hadzic Čemu? Jeste toliko nevaspitani? #viral #balkan #breskvica #andjelaignjatovic #musicweek2023 #bullying ♬ original sound - Hadziccc

 

„Što je s ljudima i kako ih nije sram”, upitala se jedna komentatorica, dok je drugi korisnik dodao da ne razumije zašto ljudi odlaze na koncerte ako nisu obožavatelji izvođača.

Mnogi pjevači i pjevačice susreli su se s ovakvim situacijama i fizičkim napadima, ali neki od njih, zbog ovakvih situacija, uplašeni su izaći na pozornicu.

Još vijesti