V.F. u Laganini

Koristiš iPhone? Kladimo se da niste znali da logotip jabuke ima funkciju!

Nismo imali pojma...

11. Siječnja 2023 17:10
Djevojka s iPhoneom

Djevojka s iPhoneom Foto: Janeb13 via Pixabay

Korisnici iPhonea i korisnici Androida. Nebo i zemlja. Dva različita svijeta. Ne razumijemo jedni druge. Ako si korisnik Androida, onda vjerojatno znaš da svi koji imaju iPhone tu i tamo ubace u razgovor informaciju da imaju iPhone.

Osim toga, na svim maskicama za iPhone je obavezno rupa da svi koji nemaju iPhone mogu vidjeti logotip zagrižene jabuke.

Ako imaš iPhone, vjerojatno koristiš tu jabučicu samo da bi se hvalio. Ovaj tekst piše ponosna vlasnica Androida. Nije nam u interesu da ti ovo otkrijemo, ali svejedno hoćemo. Čini se kako zagrižena jabučica na stražnjoj strani iPhonea ipak ima funkciju. Osim da se možeš hvaliti pred drugima, naravno.

Ova TikTokerica nam je otkrila da iPhone logotip zapravo možeš koristiti da uslikaš vlastiti zaslon. I mi smo mislili kako se radi samo o „sličici“, a čini se kako je riječ o gumbu s funkcijom.

@istylebeirut Did you know ?🤔 #iSTYLE #apple #iPhonehacks #iPhonetricks ♬ The Kings Affirmation Chill mix Iniko ft Reuel - Reuel Williams

Nema na čemu, korisniče iPhonea! Ipak, ne možemo biti sigurni radi li se samo o novijim modelima iPhonea, ali svakako provjeri.

Još vijesti