V.F. u Vijesti

U Osijeku na cesti snimljena dva muškarca kako love prase

Tko ima prednost na kružnom toku? Motorno vozilo ili prase?

21. ožujka 2023 15:06
Prase zbunilo vozače

Prase zbunilo vozače Foto: RoyBuri via Pixabay

Osim ako ne živiš u divljini, prisiljen si sudjelovati u prometu. Bilo da voziš auto ili putuješ javnim prijevozom, gotovo svakoga dana ćeš se naživcirati i to obavezno u rano jutro dok putuješ na faks ili posao.

I onda još jednom kasnije kad se vraćaš kući. Jer samo jednom nije dovoljno.
Živčani vozači, gužva, pješaci koji pretrčavaju cestu, oduzimanje prednosti, trubljenje na semaforima, prase koje love dva muškarca. Sve je to dio svakodnevice u prometu.

Začudilo te ovo prase? To samo znači da nisi iz Slavonije.

Otkud prase na cesti, pitamo se...

Naime, prošle nedjelje na kružnom toku pored Sjenjaka u Osijeku su snimljena dva muškarca kako love prase koje je pobjeglo na cestu.

Zašto je nebo plavo? Zbog čega nam suze oči kad plačemo? Otkud prase na cesti usred grada? Na neka pitanja jednostavno nikada nećemo saznati odgovor.

Fotografija nestašne svinjice je objavljena i na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode. Prase je na kraju ulovljeno, živo i zdravo, ali s obzirom na to da se radi o Slavoniji, pitanje je koliko će dugo ostati živo i zdravo.

vezano Ima li prilika za život mladih u Slavoniji? Nakon predavanja Ne dirajte mi ravnicu, jer ja ću se vratiti! Ili ipak ne? Planovi mladih Slavonaca nakon završetka studija

vezano Studentica je ostavila poruku za barbu Pauka... Laganini 'Sirota' studentica nasmijala internet porukom za 'barbu pauka': Neki misle da je odlična fora za besplatan parking

Još vijesti