Vodič za brucoše

Dođi na Financial Week - tjedan posvećen edukaciji mladih o financijama

MojFaks | Događanja, 02.05.2016.Dođi na Financial Week -  tjedan posvećen edukaciji mladih o financijama

Bježi ti lova ili ju želiš upecati iz EU fonda? Studiraš financije ili one studiraju tebe? Što nam Bitcoin donosi u budućnosti? Dođi na Financial Week i stani na pravu stranu jednadžbe!

Ovogodišnji Financial Week se održava 2.5.-6.5. s otvorenjem na Ekonomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, danas u 13:00 sati.

Financial week pokriva teme za studente koji su već upoznati s financijama, ali i za one koji tek žele ovladati njima. Kroz predavanja, interaktivnu radionicu i izlet na radno mjesto možeš na zanimljiv način naučiti o aktualnostima iz svijeta financija te steći praktično znanje.

Tjedan otvaramo 2. svibnja i to zanimljivim predavanjem Udruge za mlade Alfa Albona. Kroz predavanje ćeš imati priliku saznati kako je tekao razvoj jedne neprofitne organizacije od njenih početaka pa sve do realizacije uspješnih nacionalnih i europskih projekata, uz pomoć sredstava iz EU fondova.


Sljedećih dana moći ćeš poslušati predavanja o manipulaciji financijskim izvještajima i sudjelovati na interaktivnoj radionici o porezu na dohodak, ali i saznati više o osobnim financijama, valuti Bitcoin i mnogim drugim zanimljivim temama.

Tjedan zatvaramo s izletom na buduće radno mjesto, ni manje ni više nego na zagrebački Wall Street, gdje će nam gospođa Melita Marčeta predstaviti kako izgleda rad na burzi te dati uvid u ostale institucije koje mogu biti privlačne studentima, a ako te uanima kako izgleda i funkcionira rad jedne banke iznutra – možeš doživjeti i to i to u Zagrebačkoj banci.

Detaljan raspored događanja, kao i detalje vezane uz prijavu na neke radionice ili obilaske (hrvatski Wall Street i Zagrebačka banka) pronađi na Facebook stranici.


Financial WeekEkonomski fakultet Sveučilišta u ZagrebupredavanjaradioniceZagrebačka banka


Prati nas na Instagramu!