Vodič za brucoše

Nije zadovoljan hit videom: 'Studentima bi bilo bolje da uče nego da se bave glupostima…' Oglasila se i supruga

MojFaks | Laganini, 16.04.2021., Autor: MojfaksI nakon mnogo godina braka, supružnik vas uvijek može iznenaditi...
Foto: screenshot via Twitter

Nakon videa supruge koja pokušava neometano ispuzati iz sobe koji je 'poharao' regiju, oglasili su se i profesor Boričić i njegova supruga.

Zdenka Boričić, supruga Ivana Boričića, profesora s Medicinskog fakulteta u Beogradu, koja je neočekivano suprugu upuzala u kadar dok je držao predavanje na daljinu, rekla je da joj je neugodno zbog ovog događaja koji je nasmijao brojne korisnike društvenih mreža, piše Studomat.ba.


Naime, Zdenka je s profesorom bila u sobi dok je studentima pred kamerom držao predavanje, ali je morala izaći iz prostorije, pa je, u pokušaju da ne ometa supruga ni studente, to pokušala učiniti na diskretan. Nažalost, cijeli je podvig završio na internetu, a sve nakon toga je (suvremena) povijest.


>>>'Izvinite, žena puzala da izađe iz sobe…' Profesor medicine zbog supruge prekinuo predavanje – VIDEO je HIT<<<


"Volim slušati njegova predavanja. On je jedan vrlo dinamičan i pametan čovjek, a i ja sam, dok nisam rodila sinove, studirala medicinu. Morala sam da izađem, ali nisam htjela da ga prekidam. I, eto, napravila sam malu neprijatnost mužu", rekla je gospođa Boričić.


Prof. Boričić već je ranije izjavio da mu nije drago što je video postao hit na društvenim mrežama jer smatra da bi se studenti trebali baviti pametnijim poslom.


"Ja sam to predavanje koje traje 130 minuta snimao dan prije toga, u subotu, ali zbog nekih tehničkih problema nije bio okačen na sajt fakulteta. U nedjelju sam morao opet da ga snimam. Primijetio sam suprugu, ali stvarno nisam mogao da snimam i po treći put. Nije mi drago što su studenti taj dio isjekli i postavili na društvene mreže. Bolje bi im bilo da uče nego da se bave glupostima", kazao je ovaj profesor.

Ivan BoričićZdenka BoričićMedicinski fakultet u Beogradupuzanjehit videonline predavanjekomentari


Prati nas na Instagramu!