V.K. u Vijesti

Od sutra pa do kraja tjedna studenti mogu zgrabiti svoju besplatnu kavu – provjerite kada i gdje

Inicijativa Split grad za mlade sutra organizira događaj 'Kavom protiv tlake'.

23. studenog 2021 14:52
info zona, kava za studente

info zona, kava za studente Foto: privatna arhiva, Info zona/MojFaks

Grad Split se iznimno trudi podići životni standard mladih u svom gradu. Zbog toga je inicijativa Split grad za mlade organizirala događaj "Kavom protiv tlake" koji će se održati sutra, s početkom u 10 sati na Trgu Gaje Bulata, ispred splitskog HNK.


Uz besplatnu kavu, mladi će imati priliku razmijeniti stavove i ideje kako unaprijediti život mladih u Splitu. Svoj dolazak na kavu najavio je i zamjenik gradonačelnika Bojan Ivošević.


"Ispijanje kave u Splitu ima svoju tradiciju i dio je identiteta grada, a često od običnog razgovora na kavi nastane super ideja. Zato želimo potaknuti mlade da pričaju i razmišljaju kako mogu doprinijeti boljem položaju u društvu", kazao je Goran Biličić, predsjednik Info zone.


info zona, kava za studente info zona, kava za studente Foto: privatna arhiva, Info zona/MojFaks

foto: privatna arhiva, Info zona


>>>Top prilika! Komentiraj hranu iz menze i osvajaj nagrade vrijedne 50 tisuća kuna: Laptop, bicikl, vozački...<<<


Događaj će glazbom podržati radio KLFM, a donacijom i kuhanjem kave splitski specialty coffee shop D-16. Osim spomenutog, kava će se dijeliti i dan nakon, u četvrtak, studentima na kampusu, a potom i u petak ispred studentskog doma na Spinutu, čime se završava ovaj događaj.


>>>Studenti na kampusu dijele letke u kojima pozivaju djelatnike da se ne testiraju: 'Sotona je zavladala'<<<


Osim kave, mladi će na poklon dobiti i naljepnice izrađene posebno za ovu prigodu. "Kavom protiv tlake" nastavak je aktivnosti inicijative Split grad za mlade čiji je cilj omogućiti bolji i kvalitetniji život za mlade u gradu Splitu.

Još vijesti