V.F. u Akademska četvrt

Još jedno Sveučilište otvorilo natječaj za dodjelu Rektorovih nagrada: Evo kako se prijaviti

Prijaviti se može online.

13. ožujka 2023 10:31
Prijave se vrše online putem

Prijave se vrše online putem Foto: Janeb13 via Pixabay

Sveučilište u Rijeci je raspisalo Natječaj za dodjelu nagrada rektora studentima Sveučilišta u Rijeci i njegovih sastavnica u 2022./2023. godini.

Nagrade se dodjeljuju u pet kategorija:

a) Nagrada rektora za studentski stručni/znanstveni/umjetnički rad s ciljem poticanja studentskog stvaralaštva

b) Nagrada rektora za volontiranje s ciljem podizanja svijesti o vrijednosti i važnosti volontiranja te poticanje studenata na uključivanje u volonterski rad

c) Nagrada rektora za studentski aktivizam s ciljem poticanja studenata na aktivno uključivanje u rad studentskih udruga/organizacija te doprinos u radu sveučilišnih tijela

d) Nagrada rektora za sport s ciljem podizanja svijesti o vrijednosti i važnosti sportsko–rekreacijskih programa i tjelesnih aktivnosti

e) Nagrada rektora za studentski projekt s ciljem prepoznavanja i promocije najuspješnijeg studentskog projekta Nagrada se dodjeljuje studentu ili grupi studenata za studentski projekt u skladu s kvalitetom i rezultatima studentskog projekta u prethodnoj akademskoj godini (2021./2022.).

Dodjeljuje se po jedna nagrada u svakoj kategoriji, ali...

Treba napomenuti i kako se godišnje dodjeljuje u pravilu po jedna nagrada rektora jednom kandidatu u svakoj kategoriji uz iznimke Nagrade rektora za studentski stručni/znanstveni/umjetnički rad. Za tu kategoriju se dodjeljuje do tri nagrade kandidatu ili grupi kandidata za studentski stručni/znanstveni/umjetnički rad uz vođenje računa o uravnoteženosti prema područjima znanosti i umjetničkim područjima.

Također, u kategoriji Nagrade rektora za studentski projekt, nagrada se može dodijeliti kandidatu ili skupini kandidata.

Prijavljuje se online

Prijave na natječaj podnose se online, putem MS Forms obrazaca do srijede, 29. ožujka 2023. godine u 12:00 sati. Osim toga, za prijavu je potrebna potvrda o statusu studenta Sveučilišta u Rijeci, a kandidati koji su završili studij prilažu potvrdu o statusu u prethodnoj akademskoj godini.

Potrebna je i potvrda sastavnice da kandidat nije stegovno kažnjavan, niti je u odnosu na kandidata doneseno mišljenje nadležnog etičkog povjerenstva o postojanju povrede Etičkog kodeksa.

Tekst natječaja i detaljne upute za prijavu su dostupni na poveznici.

vezano Novčanice eura Akademska četvrt Raspisan natječaj za dodjelu Rektorovih nagrada: Opet će se dodjeljivati novčane nagrade nakon čak šest godina

vezano Slika nije pronađena Laganini 21-godišnji student-čudo: Studira na 2 fakulteta, a u indeksu ima 50 petica

Još vijesti