V.F. u Akademska četvrt

Studentski centar obavijestio studente: Trebamo li otići obnoviti članstvo u student servisu?

Čekanje u redu za student servis je najgore...

5. listopada 2023 12:19
Student Servis na Savi

Student Servis na Savi Foto: M.D./MojFaks

Čekanje na red u student servisu je ludo i nezaboravno iskustvo. Najsličnije tome bi vjerojatno bilo kampiranje. Znaš onaj osjećaj kad dođeš u Studentski centar i vidiš hrpu ljudi kako čekaju i u prizemlju iako je student servis na katu? I kad je na redu broj 63, a ti si dobio broj 238. Samo amateri dolaze ondje bez laptopa, mobitela ili knjige jer to je idealno vrijeme da konačno pogledaš zadnju sezonu serije i pročitaš nekoliko poglavlja iz knjige iz koje ionako moraš učiti za ispit. Ne bi bilo loše ponijeti i šator ili barem vreću za spavanje.

Ipak, ove godine nećeš morati čekati u redu kako bi produžio svoje članstvo. Studentski centar u Zagrebu je obavijestio svoje studente da je automatskom provjerom statusa studenata obnovio članstvo svim onim studentima kojima je status reguliran pri matičnom Sveučilištu.

Dakle, ovaj si tjedan vjerojatno dobio e-mail kojim te Student servis u Zagrebu obavještava da ti je članstvo automatski produženo. To znači da im ne moraš slati niti donositi zahtjev za produljenje članstva.

Još vijesti