P.S. u Karijera

HZZ tradicionalno provodi još jedne „Dane poslova“ – pozvani nezaposleni, studenti, ali i učenici

Dugogodišnja tradicija ovog događaja u svrhu povezivanja budućih radnika i poslodavaca.

6. veljače 2024 12:46
Dani poslova 2024., Virovitica

Dani poslova 2024., Virovitica Foto: Hrvatski zavod za zapošljavanje/Facebook

Hrvatski zavod za zapošljavanje svake godine organizira događaj pod nazivom „Dani poslova“, a tu tradiciju nastavljaju i ove godine. Naime, „Dani poslova“ organizira Hrvatski zavod za zapošljavanje u suradnji s Ministarstvom rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike koji žele uspješno povezati poslodavce i njihove buduće zaposlenike.

Sve to kako bi se ojačalo hrvatsko gospodarstvo, a ove se godine „Dani poslova“ održavaju u čak sedam hrvatskih gradova. Ova manifestacija već je počela, a od preostalih gradova održava se još u ovih šest s popisa:

Bjelovar, 6.2. – Hotel Arteria
Osijek, 8.2. – Kulturni centar Osijek
Sisak, 13.2. – Hotel Panonija Sisak
Vinkovci, 14.2. – Poduzetnički inkubator Vinkovci
Požega, 15.2. – Fakultet ruralnog razvoja i turizma
Slavonski Brod, 16.2. – HVIDRA

vezano Traže se animatori za dječje rođendane Karijera Riješili ste ispite i tražite posao? Pregledajte novu ponudu studentskih poslova jer ima odličnih satnica

Ovogodišnji „Dani poslova“ fokusirani su na lokacije od Zagreba prema istoku Hrvatske i na predjelima Slavonije, tako da se oni ne održavaju u glavnom gradu, kao ni u drugim većim gradovima u ostatku Hrvatske.

Organiziran i speed dating

No, ovaj događaj nije namijenjen isključivo nezaposlenim osobama, već i studentima te učenicima završnih razreda, kao i svim ostalim zainteresiranim posjetiteljima, kojima će se predstaviti najuspješniji poslodavci, a možda i ponuditi buduće zaposlenje, kako stoji na službenim web stranicama HZZ-a.

„Dani poslova Hrvatskog zavoda za zapošljavanje prilika su da najuspješniji hrvatski poslodavci na jednom mjestu predstave velik broj otvorenih radnih mjesta te se povežu licem u lice s nezaposlenim osobama, učenicima i studentima, koji primarno svoju budućnost vide u ugostiteljstvu i turizmu, grani koja je veoma važna za Republiku Hrvatsku i u kojoj se svake godine traži veliki broj djelatnika“, napisali su u objavi iz HZZ-a.

vezano Studiranje i posao treba dobro znati uskladiti Karijera Je li posao tijekom studiranja dodatna zarada ili distrakcija od fakultetskih obaveza?

Osim bazičnih aktivnosti koje se svake godine odvijaju na „Danima poslova“, Hrvatski zavod za zapošljavanje će ukomponirati i neke druge, poput speed datinga za predstavljanje zainteresiranih poslodavcima uz dodatne druge događaje.

vezano Životopis Karijera Tražite studentski posao, ali nemate životopis? Pratite ove savjete i uspješno se predstavite poslodavcu
 

Još vijesti