P.S. u Karijera

Kakvi rezultati! Malo hrvatsko veleučilište hvali se: „100% naših redovnih studenata zaposli se nakon diplome“

Veleučilište u Bjelovaru ima se čime ponositi.

13. Siječnja 2023 12:04
Veleučilište u blizi Zagreba postiže odlične rezultate.

Veleučilište u blizi Zagreba postiže odlične rezultate. Foto: Veleučilište u Bjelovaru via Facebook/Facebook

Na području Bjelovara, njihovo Veleučilište pravi je hit! Sada će mu popularnost zasigurno još i rasti, s obzirom na odlične rezultate koje postižu.

Ne samo što je zainteresiranost za upis njihovih smjerova sve veća, nego se mogu pohvaliti i odličnim rezultatima koje studenti postižu nakon stečene diplome na njihovom Veleučilištu.

Ukupna stopa zaposlenosti iznosi 97,1%

Kako su objavili na svojem službenom Facebook profilu, Veleučilište u Bjelovaru svake godine provodi analizu prema kojoj izračunavaju stopu zaposlenosti njihovih redovnih studenata.

Prema njihovim navodima, taj rezultat je i ove godine nestvarno dobar, s obzirom na to da je analiza pokazala kako stopa zaposlenosti njihovih redovnih studenata nakon završetka fakulteta iznosi punih 100 posto, a ukupna stopa zaposlenosti studenata je 97,1 posto.

Svi su svjesni da su to odlične brojke koje postiže ovo Veleučilište s tri dostupna smjera koje studenti opisuju. To su mehatronika, sestrinstvo i računarstvo, a kako pišu u svojoj objavi, rezultati ove analize ih samo dodatno motiviraju da nastave u još snažnijem smjeru kada je u pitanju razvoj njihovih studija u STEM područjima.
 

Još vijesti