P.S. u Karijera

Odlična nova ponuda studentskih poslova: Nudi se satnica od 15 eura, a možete raditi i kao tajni kupac u dućanima

Ovotjedna ponuda studentskih poslova ne razočarava.

6. ožujka 2023 11:18
Zagrebački student-servis.

Zagrebački student-servis. Foto: M.D./MojFaks

Ponuda studentskih poslova ovog tjedna je poprilično zadovoljavajuća. Nude se razni poslovi u mnogim gradovima diljem Hrvatske, pa čak i u onim manjim. Iako se na pojedinim oglasima nude minimalne studentske satnice, uspjeli smo u šest različitih hrvatskih gradova pronaći i oglas s najvećom koja iznosi 15 eura.

Osim toga, nude se i drugi zanimljivi poslovi, poput posla tajnog kupca ili rada s napuštenim psima u skloništu. Zato provjerite ponudu i pronađite posao za sebe!

Zagreb

U Zagrebu se traži student marketinga na radnoj poziciji Junior Marketing Manager. Posao se obavlja za Međunarodnu udrugu ljudskih potencijala, a tjedno je potrebno odraditi pet do 10 radnih sati za satnicu u iznosu od 4,71 euro.

Kako objavljuje zagrebački student-servis na svojim web stranicama, student mora biti sličnog smjera, kao što i mora imati predznanje u navedenom području. Zainteresirani se javljaju na e-mail hr@remotebob.co.uk.

Nading d.o.o. traži studenta ili studenticu za crtanje u programu Autocad. Kako navodi zagrebački Studentski centar, student će se baviti čišćenjem arhitektonskih nacrta, ubacivanjem simbola protupožarne zaštite radi izrade elaborata zaštite od požara.

Radi se online, iz udobnosti vlastita doma, za satnicu od 5,31 eura. Studenti se mogu prijaviti na telefonski broj 091 4673 551.

Studenti arhitekture, ovo je ponuda za vas! Arhitektura Lozica d.o.o. traži studente za rad u njihovom uredu. U pitanju su uredski poslovi, a očekivani period trajanja je od prvog travnja do kraja ove godine.

Radi se za satnicu od 4 eura i 48 centi, a zainteresirani se prijavljuju na e-mail tonci@arh-lozica.hr.

Od ostalih oglasa objavljenih na službenim web stranicama zagrebačkog student-servisa, pojavljuje se i oglas za rad na prijemnom pultu u fitness centru.

Dvije žute točke j.d.o.o. nudi 4 eura i 70 centi za rad na prijemnom pultu, odnosno izdavanje ključeva za garderobu, upisivanje i naplatu članarina, posluživanje i pripremu pića te napitaka, kao i rezervaciju i naplatu squash terena. Potreban im je netko na duži vremenski period, a takvi studenti se prijavljuju na e-mail jelena@squashtower.hr.

Trenutno najveću studentsku satnicu nudi 2MT d.o.o.. Njima su potrebni studenti za posao IT tehničara, odnosno tehničarke i to na dugoročno vremensko razdoblje. Rado vrijeme je fleksibilno, a plaćaju se i putni troškovi. Opis posla iziskuje povremene obilaske i održavanje digitalnih ekrana koji se nalaze na visokoškolskim ustanovama i studentskim lokacijama diljem Grada Zagreba.

Kako pišu, naknada ovog posla iznosi 15 eura po svakom izlasku, uz plaćene putne troškove, a uz to se plaća i naknada za svaki sljedeći utrošeni sat u istom iznosu od 15 eura. Zainteresirani se prijavljuju na e-mail info@2mt.hr.

Šibenik

OPG Kalpić iz Šibenika traži studente za rad na recepciji. Opis posla iziskuje prihvaćanje gostiju, njihove prijave, kao i informiranje o svemu potrebnom. Kako objavljuje šibenski Studentski centar na svojoj Facebook stranici, u pitanju je period rada od prvog lipnja pa sve do 15. listopada ove godine za satnicu od šest eura. Zainteresirani se prijavljuju na e-mail agroturizam@gmail.com.

Od ostalih zanimljivih poslova koji se nude na području Šibenika, izdvajamo posao tajnog kupca. Kako pišu u oglasu, Service Lab d.o.o. traži studenta koji će utvrđivati kvalitetu usluge prodajnog mjesta ili ugostiteljskog objekta prema unaprijed dogovorenom scenariju, a naposljetku će i izvještavati o cjelokupnom iskustvu u pismenom izvješću.

Radno vrijeme je u potpunosti fleksibilno, a radi se za osam eura po satu. Zainteresirani se prijavljuju na e-mail dokumenti.servicelab@gmail.com, a unutar prijave moraju navesti mjesto iz kojeg dolaze uz eventualna druga mjesta koje bi mogli posjećivati kao tajni kupci.

Rijeka

U Rijeci MPG d.o.o. traži studente za ispomoć kod montiranja i demontiranja zone na eventu. Potrebno im je četiri studenta, a radi se 9.3. i 12.3. u periodu od 10 do 16 sati za satnicu od 5 eura i 30 centi. Zainteresirani studenti prijavljuju se na e-mail j.pavelic@mpg.hr.

Nadalje, Akademija primijenjenih umjetnosti u Rijeci traži studenta ili studenticu za poziranje. Posao se odvija unutar kampusa Trsat, a student model će raditi za 4,80 eura kada je u pitanju figura, a kada se radi o artu, cijena satnice iznosi 5,80 eura.

Potreban im je student za rad sve do 31. svibnja ove godine, a zainteresirani se prijavljuju telefonski na broj 091 568 9142.

Bjelovar

Kako objavljuje bjelovarski studentski servis na svojim Facebook stranicama, Hotel Podravina traži više studenata za rad na Proljetnom međunarodnom bjelovarskom sajmu. Ti poslovi uključuju pomoćne poslove u kuhinji ili posluživanje hrane i pića za satnicu od 5 eura.

Radi se tijekom održavanja sajma u Gudovcu, a prijave se vrše telefonski na broj 098 982 2242 ili na e-mail racunovodstvo@hotel-podravina.hr.

Osim navedenog, Ericsson Nikola Tesla servisi d.o.o. traži studenta za posao figuranta i/ili geodeta koji će odlaziti na teren s kolegom geodetom, a obavljat će se i uredski dio posla po potrebi. Nude pet eura po satu na području Bjelovara i okolice.

Zainteresirani na zagrebačkom području se javljaju telefonski na broj 099 219 5710 ili na e-mail alena.sisul@ericsson.com, a oni s bjelovarskog područja telefonski na broj 098 459 036 ili na e-mail adresu bozo.vuletic@ericsson.com.

Čakovec

U Čakovcu, Zaštitarsko ekološka udruga traži studente koji će skrbiti za pse u skloništu čišćenjem i njihovim hranjenjem. Radno vrijeme je od 07 do 14 sati, a radi se vikendom, kao i radnim danima za satnicu od 4 eura i 38 centi. Zainteresirani pomagači napuštenim psima javljaju se na telefonski broj 099 480 0640.

Split

Kako objavljuje splitski Studentski centar na svojim službenim web stranicama, traži studente predavače za predmete Fizika i Matematika osnovne i srednje škole. U pitanju je obrt INSTRUCTUS, a kako navode u oglasu, prednost imaju studenti 4. i 5. godine PMF-a. Radi se za satnicu od 6,5 eura, a zainteresirani se prijavljuju na e-mail instructus.repeticije@gmail.com.

Uz to, na splitskom području nudi se još jedan sličan posao. Isti obrt traži studente predavače za predmete Kemije i Biologije osnovne i srednje škole. Prednost, ponovo, imaju studenti 4. i 5. godine KTF-a i PMF-a za satnicu od 6,5 eura. Prijave za ovaj posao se također vrše e-mailom instructus.repeticije@gmail.com.
 

Još vijesti