L.B. u Karijera

Na fakultetu u susjedstvu objavili apsurdan oglas za posao: Traže pomoćnika pomoćnika

Jer i pomoćnicima svakoga dana treba pomoć.

16. kolovoza 2022 13:19
Osobe koje traže posao na burzi rada u Zagrebu...

Osobe koje traže posao na burzi rada u Zagrebu... Foto: screenshot via Foursquare.com, by Goran

Na agencije, institute i upražnjena radna mjesta neobičnih naziva čiji nas opisi često ostavljaju zbunjenima, s više pitanja no što nude odgovora, mediji često ukazuju, a još češće postaju predmetom ismijavanja među članovima raznih društvenih mreža.

vezano Slika nije pronađena Karijera Svi sheraju ovaj oglas za posao SPREMAČICE u jednoj hrvatskoj školi: U šoku smo – ovo ne traže ni u Pentagonu! FOTO

Tako se ovih dana društvenim mrežama proširila i objava natječaja za radno mjesto na Pedagoškom fakultetu Sveučilišta u Bihaću, obavljena na Facebook stranici "Uhljeb".

Oglas za posao pomoćnika pomoćnika Oglas za posao pomoćnika pomoćnika Foto: screenshot via Facebook@Uhljeb

Kako je moguće pročitati na screenshotu Facebook stranice Službe za zapošljavanje Unsko-sanskog kantona, na ovom se fakultetu traži "pomoćnik pomoćnika" na određeno radno vrijeme.

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja '90% studenata su uhljebi': Napisao da 'samo klošare, uživaju i pomalo uče' – evo kako su ga 'razapeli' u komentarima

"Zato se naš načelnik vodio istom logikom. Zaposlio je u općini djecu svoje djece", komentira netko na FB stranici na kojoj je objavljen oglas.

"Kod nas je to pomoćni referent administrativnog referenta voditelja referentnog odsjeka", pišu pak drugi.

"Ja sam taj posao radio prije dvije godine, ubiješ se od posla", šale se pak treći.

vezano Posao čistačice ponekad zahtijeva rigorozna testiranja znanja. Karijera Za posao čistačice na ovom hrvatskom sveučilištu morate riješiti ispit od 5 stranica: Evo pitanja!

Još vijesti