P.S. u Karijera

Važna obavijest iz SC-a! Na jedan dan zaustavit će isplatu studentskih zarada – evo zašto

U pitanju su razlozi tehničke prirode.

15. prosinca 2022 12:15
Novčanice i kovanice eura.

Novčanice i kovanice eura. Foto: Gerd Altmann via Pixabay

Uobičajeno vrijeme za isplatu studentskih plaća, kao i svih drugih, je otprilike sredinom svakog mjeseca. No, ima onih koji svoju isplatu dobivaju u drugom periodu potkraj mjeseca, što bi upravo ovog prosinca moglo prouzročiti velike probleme zbog promjene valute na području cijele Hrvatske.

Neke od problema će iskusiti i Studentski centar u Varaždinu, kao i čakovački Student-servis, stoga su na svojim službenim Facebook stranicama objavili vijest o neisplati naknade studentima 27. prosinca.

Kako pišu, zbog tehničkih razloga tog dana neće biti moguća isplata studentskih zarada koja će se ponovno normalno odvijati 28. prosinca pa nadalje.

„Radi se o tehničkim prilagodbama IT infrastrukture te je preventivno (za svaki slučaj) stavljena navedena obavijest“, rekli su za MojFaks.

Dan kasnije isplate će se odvijati normalno

Kako nam pojašnjavaju, nadaju se da će sve proći „glatko” i da će se isplate provoditi normalno, kao i svaki drugi dan. Zato studenti koji čekaju isplatu upravo 27. prosinca, naoružajte se strpljenjem i pričekajte plaću koja će zasigurno sjesti, iako možda dan kasnije.

Još vijesti