P.S. u Laganini

Popularna stranica već nas „vidi“ u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva: Provjerite protiv koga igramo

Tek trebamo igrati za finale, ali mnogi nas već i smještaju u taj posljednji okršaj.

12. prosinca 2022 11:04
Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije.

Luka Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije. Foto: Alizada Studios via Shutterstock

Nakon lude, neizvjesne i odlične utakmice Hrvatske i Brazila u petak, uskoro slijedi još jedna koja bi hrvatsku reprezentaciju mogla „odgurati“ u finale ovog Mundijala. Finalu se svi nadaju, a ono će biti moguće ako u sutrašnjoj utakmici pobijedimo odličnu argentinsku reprezentaciju.

Ponovit će se izjednačen rezultat?

No, osim nas, mnogi vide još jednu reprezentaciju u finalu upravo s nama, a u pitanju je Maroko s kojima smo otvorili sudjelovanje na Svjetskom nogometnom prvenstvu i to remijem.

Mnogima je sada jasno koliko je skupina F, u kojoj se nalazimo s Marokom, zapravo jaka s obzirom na to da smo s njima trenutno u četiri najbolje reprezentacije svijeta.

Baš zbog toga nas mnogi vide i u finalu, a s time se slaže i svima nam poznati 9gag koji je povodom toga objavio i fotografiju na svom Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 9GAG: Go Fun The World (@9gag)


U izvođenju penala smo najbolji

Sudeći prema njihovoj šali, oni nas vide u finalu upravo s marokanskom reprezentacijom i to izvođenjem penala nakon produžetaka – jer to nam ipak najbolje ide!

Bez obzira na sve, ako do toga i dođe, utakmica bi mogla biti teška i neizvjesna s obzirom na to da marokanska reprezentacija nije primila nijedan gol suparnika tijekom ovog natjecanja, osim vlastitog autogola.

Još vijesti