L.B. u Vijesti

Snimka „Vatrenih“ kako slave nakon pobjede protiv Japana obišla svijet: „Mala zemlja, veliko srce“

Snimka hrvatskih reprezentativaca kako slave pobjedu protiv Japana i ulazak u četvrtfinale obišla je svijet.

6. prosinca 2022 14:15
Hrvatska nogometna reprezentacija nakon pobjede u Parizu 2022.

Hrvatska nogometna reprezentacija nakon pobjede u Parizu 2022. Foto: A.Taoualit via Shutterstock

Jučerašnji susret Hrvatske protiv Japana mnoge je doveo do ruba živaca i strpljenja. Nitko nije očekivao da će utakmica proći lako, no malo tko je očekivao pobjedu na penale.

Japanska momčad dosad je porazila Njemačku i Španjolsku, stoga su i domaći navijači i analitičari bili oprezni kad je prognoziranje pobjede bilo u pitanju. Japansku momčad odlikuju brzina i izdržljivost, i mnogi su postavili pitanje kako će se domaća reprezentacija nositi s ovim kvalitetama, posebice nakon više stotina pretrčanih kilometara dosad.

Prvi gol utakmice ušao je u Livakovićevu mrežu u prvom poluvremenu, za što se i više no uspješno „iskupio“ prilikom ispucavanja penala. Naime, ovaj je mladi vratar „skinuo“ sva tri pokušaja Japanca da nam zabiju gol, čime je Hrvatska zasluženo ušla u četvrtfinale Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru.

Snimka „Vatrenih“ kako slave nakon velike pobjde postala je hit na društvenim mrežama! Iskreno veselje, duh zajedništva i emocije koje nisu skrivali, izazvali su oduševljenje javnosti i sakupili više od 170.000 „lajkova”  na službenoj Instagram stranici FIFA World Cup na kojoj je video i objavljen.

 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli FIFA World Cup (@fifaworldcup)

 

„Ovo je sve! Mala zemlja velikog srca“, „Do samog kraja“, samo su neki od komentara podrške koje su vjerni fanovi objavili ispod objave.

Vjerujemo da će još i veći broj navijača, uz još više srčanosti i borbenosti, bodriti naše igrače u nimalo lakom predstojećem srazu s velikom momčadi Brazila koju ćemo imati prilike gledati ovog petka, 9. prosinca od 16 sati.

Još vijesti