P.S. u Laganini

Gvardiol i Lukaku pobjeđuju na društvenim mrežama: Najbolje reakcije na utakmicu Hrvatska – Belgija

Nakon utakmice Hrvatske i Belgije, lavina smiješnih fotografija preplavila je društvene mreže.

2. prosinca 2022 14:58
Hrvatska - Belgija

Hrvatska - Belgija Foto: fifg via Shutterstock/Shutterstock

Jučerašnja utakmica Svjetskog nogometnog prvenstva između naše reprezentacije i Belgije mnoge je koštala živaca. Iako niti jedna ekipa nije uspjela izvesti pogodak, hrvatska reprezentacija svejedno je ušla u osminu finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru zbog ukupnog bodovnog stanja u skupini.

No, društvene mreže su preplavljene pohvalama, ali i šaljivim slikama te videima na račun hrvatskog nogometaša, Joška Gvardiola.

Naime, ovaj mladi 20-godišnjak kojem je ovo prvi puta da igra na Svjetskom nogometnom prvenstvu u dresu hrvatske reprezentacije, oduševio je javnost sposobnošću i igrom koju je pokazao u svim dosadašnjim utakmicama, a posebno u jučerašnjoj.

To se prvenstveno odnosi na sve moguće obrane koje je uspio izvesti u dvoboju s Belgijom, jer kako mnogi misle, da nije bilo njega, primili bismo i nekoliko golova.

Najveće šale se izbijaju na račun belgijskog reprezentativca, Romelua Lukakua, koji je čak nekoliko puta pokušaju zabiti gol, ali svaki puta neuspješno.

Naposljetku, taj Lukaku je bio bijesan nakon završetka utakmice, vjerojatno jer nije uspio zabiti gol, a ovim dvobojem je belgijska reprezentacija službeno i ispala iz natjecanja. No, Hrvatima je upravo on bio urnebesan, kao i Gvardiol koji je uspio obraniti nekoliko njegovih pokušaja zabijanja gola.

Upravo zbog toga smo izdvojili neke najsmiješnije slike i videa, a vjerujemo da će se svidjeti i vama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A Kaj Sad? (@a.kaj.sad)

 

 

@dragee22

POV: Joško Gvardiol doša u hotel nakon utakmice #fyp #Kidarijusi #KraljGlupana

♬ original sound - Dragee22

 

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A Kaj Sad? (@a.kaj.sad)

 

 

 

 

Još vijesti