L.B. u Laganini

Internet 'isprdao' studenta koji 'dejta' sa starijom djevojkom: 'Rekla mi je da sam balavac, a ja njoj da je baba'

Ne zna kakvu posvetu da joj napiše posvetu u knjizi zanimljivog naslova...

17. svibnja 2022 12:50
Kupio joj je knjigu neobičnog naziva...

Kupio joj je knjigu neobičnog naziva... Foto: Guas via Shutterstock

Osim što na jednom, "virtualnom" mjestu okupljaju mlade koje združe isti fakultet, studij ili studentski dom, grupe studenata na društvenim mrežama odličan su izvor informacija o ispitima, profesorima, druženju, izlascima, poslovima i savjetima o studiranju općenito. No, kao što smo već mnogo puta pisali, često se u ovakvim grupama traži i pokoji ljubavni savjet.

vezano Slika nije pronađena Nakon predavanja Najlakše do srodne duše, ali i zaraze: Svaka peta mlada osoba koja koristi dating aplikacije 'zaradi' spolno prenosivu bolest

Upravo takva jedna poruka objavljena u grupi "Studenti beogradskih univerziteta-SBU" ovih dana je dobro nasmijala Twitter zajednicu, piše Blic.rs.

Naime, jedan član spomenute grupe nedavno je uplovio u ljubavnu vezu, s četiri godine starijom djevojkom, pa je probleme zbog razlike u godinama odlučio podijeliti s kolegama i usput ih upitati za savjet.

Rekao joj da ga podsjeća na baku

"Ćao društvo, jedno pitanje za zaljubljene kreativce. Nedavno sam poslije duže veze počeo izlaziti s jednom djevojkom koja je četiri godine starija (prvi put u životu). I uglavnom prije nego što smo prvi put izašli, dosta me je spuštala, rekla je da sam sladak, ali da sam balavac za nju i slične fore, i onda sam ja njoj rekao da me podsjeća na moju baku pošto je sva tako uštogljena, fina i ozbiljna (inače nije, ali tako je pod*****am)", napisao je mladić.

vezano Traži djevojku koja ga je pijanog dopratila kući: Prepoznajete li kolegicu s faksa u ovom opisu? Laganini Traži djevojku koja ga je pijanog dopratila kući: Prepoznajete li kolegicu s faksa u ovom opisu?

U nastavku, objasnio je i poantu svog obraćanja i zamolio za "kreativni savjet" povodom drugog susreta koji samo što se nije dogodio.

"Slučajno sam u knjižari našao neku dječju knjigu 'How to babysit your grandma'. Pa bih zamolio za neki kreativan savjet što da napišem kao posvetu, imate li ideju za neku foricu i slično", glasila je poruka.

S obzirom da je naslov knjige u slobodnom prijevodu "Kako čuvati baku", ovim izborom na njemu svojstven način želi se našaliti na račun razlike u godinama, što nije svima jednako duhovito.

"Napiši da ste jezivi, jer zaista jeste", glasio je odgovor s najvećim brojem reakcija jednog kolege studenta na muke mladića.

Zbunjeni tviteraši nisu znali na šta prvo da obrate pažnju, "veliku" razliku u godinama, odnos para ili da se stvarno pozabave smišljanjem posvete za knjigu, pa su uskoro počeli stizati duhoviti odgovori.

Od smijeha do užasa - Twitter eksplodirao od komentara

"Što će mu posveta, sama knjiga je već prejaka forica", "Nek napiše 'ruže su crvene, fora mi je glupa, od stare koke, najbolja je juha'", "Može probati i sa 'ljuljaj me nježno' ili naprotiv, nešto aktualno tipa 'baba, ne s**i'", predlažu korisnici Twittera.

Drugi su nagađali koliko godina imaju autor objave i njegova djevojka i osvrnuli se na razliku.

"On ima 22 godine, ona 26", "Zapravo mislim da je 19-23", "Prije bih rekao 17-21", "Ali 4 godine", "Prevelika je to razlika, što će svijet da kaže", glase neki od sarkastičnih komentara.

vezano Vijesti 57 godina razlike: Umirovljenik i studentica planiraju vjenčanje iako se nikad nisu vidjeli uživo

Ne vjerujući što čitaju, tviteraši su se pitali šta je mladića natjeralo da napiše ovakvu objavu, pa je pala i pokoja uvreda na njegov račun.

"E 'ko sve danas studira", "Konj", "Kako li bi se tek ponašao da nije zaljubljen i kreativac?", "Zamisli mentalni sklop osobe koja sjedne, razmisli i kaže 'Da, ovo ću napisati u KOJOJ GOD grupi'", zaključili su korisnici.

izvor: Blic.rs

Još vijesti