V.K. u Laganini

Napisao prostački komentar na sliku maturantice, pa ga ona 'spustila gdje mu je mjesto'

Maturantica je objavila svoje slike koje su izazvale puno komentara u susjedstvu, ali jedan se posebno istakao.

15. lipnja 2022 13:29
Maturantica Kristina

Maturantica Kristina Foto: screenshot via Twitter@@Kristin91065928

Od nebrojeno mnogo dobrih i pozitivnih stvari koje su nam donijele društvene mreže, jedna od najgorih stvari zasigurno je anonimnost manijaka koji svoje frustracije pišu gdje stignu.

Zbog čestog cyber bullyinga kojem su izloženi mladi, često se moraju naučiti kako se obraniti od Internet nasilnika i provokatora.

Srpska maturantica Kristina nedavno je ponosno objavila svoje slike na Twitter profilu povodom maturalne večere.

vezano KSI i student Laganini Poznata britanska zvijezda izgubila u igri 'kamen, škare, papir' pa studentu platila 160 tisuća kuna školarine

 

 

Prekrasna maturantica pozirala je u kratkoj, blještavoj haljini i ispod fotografija je dobila mnogo pohvala, ali i kritika, no posebno se ističe jedan bezobrazni komentar korisnika imena Radovan.

Pošto sat“, upitao je jedan komentator, no, maturantica mu na ovaj uvredljiv komentar nikako nije ostala dužna.

„Pozdravite djecu i unuke“

„Ne znam točno marku sata, čika Radovane, pogledat ću pa ću Vam reći, negdje oko 13 tisuća, nisam sigurna, pozdravite djecu i unuke”, odgovorila mu je mlada Kristina.

Njegov ružni komentar brzo su osudili korisnici Twittera. „Još će mnogo vode Dunavom proteći dok ‘dobre i poštene muškarčine’ sa malim alatkama ne shvate da žena može postojati, raditi i oblačiti što hoće, a da oni ne moraju da projiciraju svoju jadnost preko jednostavno njenog postojanja. Znam, šok“, pisao je netko. „Sraman komentar, posebice ako ste otac“, napisao mu je netko drugi.

„Daj čovječe, pa ovo je dijete, koji ti je vrag?“, upitao je netko.

vezano Nude in satnicu preko 200 kuna Karijera Komentar o čistačicama posvađao regiju: 'U mjesec dana zarade više od 1000 eura. Kome je to normalno?'

Ipak je većina bila pozitivna

„Mi boomeri i ostala starija generacija crkavamo od muka na mladost koliko vidim u komentarima. Bože koliko smo zadrti. Svaka generacija ima nešto svoje što se tiče stila oblačenja, ne budite djedovi i babe u duši“, poručuje još netko.

Mladoj maturantici Kristini nije dugo trebalo i da njen Tweet postane viralan u Srbiji sa preko 5700 lajkova, pa su se tako redali i komentari o njenoj haljini i stilu, no srećom, većina komentara je ipak bila pozitivna.

vezano Stari paviljoni imaju dušu Akademska četvrt Sjaj i bijeda starih paviljona zagrebačkog doma: Snimila derutni stop, potrganu roletu, razbijeno ogledalo…

„Halina ti stoji fenomenalno, plus što uspijevaš smiriti ove neandertalce“, piše joj netko. „Prelijepa si", „Baba sam i sviđa mi se“, "Mlada si i zgodna i lijepo ti stoji. Odjeća nije mjerilo ličnosti ili morala. To bi trebalo znati svako iole civilizirano i misleće ljudsko biće“, pišu joj.

Još vijesti