L.B. u Laganini

Urnebesni odgovor studenta političkih znanosti o političkim događanjima 'zapalio' internet: 'Ovo je budući ministar'

Student političkih znanosti nije se snašao u odgovoru na pitanje o političkim aktualnostima u njegovoj zemlji.

27. rujna 2022 14:57

"Studiram političke znanosti, ne znam što je skupština" Foto: screenshot via Twitter@Vuxentije

Iskreni i duhoviti odgovori studenata na razna pitanja koja im postavljaju reporteri, često postanu hit na društvenim mrežama i prošire se medijskim prostorom poput požara.

Od odgovora studenta na pitanje zašto tako dugo studira, do simpatične studentice koja je zarobila srca mnogih jer je iskreno i bez previše cenzure odgovorila na pitanje o najbeskorisnijoj aplikaciji na mobitelu, javnost često razvesele ovakvi istupi mladih u medijima.

vezano Slika nije pronađena Laganini 'Sigurno je studentica!' Djevojku iz BiH pitali koja joj je aplikacija na mobitelu NAJNEBITNIJA - njen odgovor postao HIT u cijeloj regiji

Ovoga puta, suze je na oči mnogih korisnika društvenih mreža natjerao odgovor studenta iz Crne Gore, kojega je reporterka priupitala za komentar aktualne političke teme – sastavljanja tamošnje vlade.

Da stvar bude još i smješnija, pokazalo se da je mladić student političkih znanosti.

"Studiram političke znanosti, ne znam što je skupština"

Na pitanje smatra li da je određena osoba pravi izbor za mandatara vlade, student je odlučio "glavom kroza zid", na najiskreniji način pokušati "izmigoljiti" od odgovaranja na pitanje.

 

 

"Ne znam. Ja studiram, doslovno, političke znanosti, ne znam što je skupština. Treća sam godina, tako da baš ti veze nemam. Ne znam zašto sam upisao ovo iskreno! Tako je...", odgovorio je mladić koji je zadobio simpatije mnogih gledatelja na društvenim mrežama.

Iako treba napomenuti da autentičnost snimke nije potvrđena pa tako nije poznato tko je točno student, studira li uopće i gdje je cijela scena snimljena, njegov je odgovor nasmijao mnoge, bilo je i onih koji su se poistovjetili s njim ili mu pak prognoziraju odličnu karijeru – u politici.

vezano Slika nije pronađena Laganini I uopće ga nije sram: Iskreni student u 4 riječi objasnio zašto studira 13 godina

"Svi poslije svakog faksa", "Budući ministar", "Bit će dobar političar, pokazao se", "Direktor", samo su neki od komentara ispod videa objavljenoga na Twitteru.

Još vijesti