M. P. u Laganini

Studenti o pravilu odijevanja u klubovima: „Kužim ideju, ali to je malograđanski“

Tenisice su zabranjene.

11. Siječnja 2024 13:02
Zaštitari ponekad „progledaju kroz prste“

Zaštitari ponekad „progledaju kroz prste“ Foto: P.S./MojFaks

U novim intervjuima „Daj mi reci“ pitali smo studente o pravilu odijevanja u noćnim klubovima i dobili smo zanimljive odgovore.

Sigurno ste čuli da pojedini klubovi imaju točno određena pravila odijevanja. Pod time misle da djevojke moraju nositi štikle i kratke suknje/haljine, a ulazak u tenisicama je zabranjen. Iako ovakva pravila nisu svugdje, ipak negdje postoje.

@buzzin_nova DAJ MI RECI što mislite o dress codeu za ulazak u klubove? #fyp #foryourpage #vox #klubovi #dresscode #viral #zagreb ♬ Cartoon-like rhythmic jazz - Kohrogi

No, pravila se očito treba pridržavati, ali to ne znači da se s njima svi i slažu: „Pa iskreno meni se to ne sviđa, ali tko im može zabraniti – njihov klub, njihova pravila.“ Takvog je mišljenja i naša druga sugovornica: „Nekako mi to nije okej, svatko bi trebao imati pravo na takvim mjestima obući ono što želi i izgledati kako želi.“.

Zaštitari na ulazu ponekad i „progledaju kroz prste“: „Bila sam u jednom takvom klubu, u početku me nisu pustili da uđem u tenisicama, ali su na kraju ipak popustili.“.

Još vijesti