V.F. u Laganini

Nakon Mladog Sheldona, serija Teorija velikog praska dobiva još jedan spin off?

Sukreator Chuck Lorre će raditi na novoj seriji.

18. travnja 2023 15:44
Serija Teorija velikog praska postigla je ogroman uspjeh.

Serija Teorija velikog praska postigla je ogroman uspjeh. Foto: Kathy Hutchins via Shutterstock

Čini se kako će sitcom Teorija velikog praska dobiti još jedan spin off. Warner Bros. Discovery je predstavio novu platformu Max koja je rebrendirana kombinacija HBO Maxa i Discovery+. Za Max će novu seriju razvijati sukreator te izvršni producent Teorije velikog praska Chuck Lorre, a ona će biti ogranak ovog popularnog sitcoma, piše Deadline.

Nikakvi daljnji detalji nisu otkriveni, a izvori ukazuju da je projekt vrlo rano u procesu razvoja i još nije utvrđeno na koje će se likove usredotočiti.

Serija je već dobila jedan ogranak nakon prequela Mladi Sheldon, koji je u svojoj šestoj sezoni na CBS-u i rangiran je kao komedija broj jedan na TV-u među ukupnim gledateljima.

Teorija velikog praska ostvarila ogroman uspjeh

Teorija velikog praska debitirala je na CBS-u 2007. i bila je komedija broj jedan na TV-u kada je završila 2019. Nastojalo se održati emisiju barem još jednu sezonu, ali to nikako nije uspjelo.

Serija je tijekom prikazivanja osvojila deset nagrada Emmy i dobila 55 nominacija. Uz to, Teorija velikog praska osvojila je TV nagradu Critics Choice za najbolju humorističnu seriju i nagradu Humanitas.

Godine 2015. Obiteljska zaklada Chuck Lorre osnovala je The Big Bang Theory Scholarship Endowment na sveučilištu UCLA, koja podupire studente dodiplomskog studija kojima je potrebna financijska pomoć, a koji nastavljaju svoje visoko obrazovanje u STEM-u. Godine 2019. osnovan je The Big Bang Theory Graduate School Fund za pružanje četverogodišnjih stipendija za Big Bang UCLA stipendiste koji nastavljaju svoje STEM obrazovanje u postdiplomskim školama unutar sustava Sveučilišta u Kaliforniji.

Izvor: Deadline.com

Još vijesti