M. P. u Nakon predavanja

Konferencija koja razbija mit da je žena ženi vuk: Inspirativni predavači iz zemlje i svijeta

Brojna predavanja, paneli i radionice na dvije lokacije

1. ožujka 2023 11:59
Žene u različitim industrijama

Žene u različitim industrijama Foto: FGC/Shutterstock

Women's weekend je konferencija koja na jednom mjestu okuplja važna imena regionalne i svjetske scene s ciljem povezivanja i osnaživanja žena, a isto tako i podsjetnik da u svakodnevnom rasporedu nađu vremena za sebe, piše na womensweekend.eu.

Nedovoljna zastupljenost žena u medijima, diskriminacija na radnom mjestu   ̶   obitelji i društvenoj okolini i izazovi liderica u 2023. godini, samo su neke od tema o kojima će se raspravljati na konferenciji koja se održava od 09. do 11. ožujka u Rijeci. Brojna predavanja, paneli i radionice odvijat će se u hali Exportdrva i u hotelu Hilton Costabella Spa & Beach Resort, stoji na womensweekend.eu.

 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Women’s Weekend (@womensweekend.eu)

 

Cilj konferencije je povezati žene iz društvenih sfera i različitih industrija, osnažiti položaj žena kroz iskustva vodećih opinion makerica koje će pokušati razbiti mit da je žena ženi vuk. U sklopu događaja obilježava se ujedno i Dan žena, a gosti će moći uživati u bogatom zabavnom programu, piše na womensweekend.eu.

Jelena Veljača, Andrea Andrassy, Ella Dvornik, Daniela Trbović i Antonija Blaće, samo su neke od govornica koje će podijeliti svoja iskustva na prvoj regionalnoj konferenciji koja spaja biznis i užitak. Vašu studentsku ulaznicu možete kupiti na službenoj stranici događaja po cijeni od 30 eura.

 

Još vijesti