S.D. u Karijera

Najzanimljiviji studentski poslovi u Hrvatskoj: Traže se studenti za useljenje kokoši i izradu privremenih tetovaža!

Ovi poslovi oduševit će i najizbirljivije.

16. svibnja 2023 11:36
Lov na kokoši

Lov na kokoši Foto: Elena Masiutkina/Shutterstock

Uskoro se približava kraj još jednog semestra te ljetni praznici, a za mnoge studente baš sada je savršeno vrijeme za traženje studentskog posla.

Bilo da ste sezonac ili tražite nešto dugotrajnije, za vas smo pronašli nekoliko zanimljivih poslovnih ponuda uz koje ćete si zaraditi lijep džeparac.

Trenutna ponuda poslova za studente zainteresirat će i one koji su posebno izbirljivi.

Evo par zanimljivih i privlačnih oglasa, objavljenih na profilima i stranicama nekih od najvećih hrvatskih student servisa, koje smo odabrali baš za vas.

ZAGREB

Studentski servis u Zagrebu objavio je oglas u kojem ZAGREB FOOD COMPANY D.O.O. traži studente i studentice kineziologije, diplomirane kineziologe, yoga instruktore i instruktore plesa koji bi obavljali posao na poziciji trenera ili trenerice na pilates reformerima.

Satnica iznosi 10-13 eura, a prijaviti se možete slanjem životopisa na info@dishipilates.hr.

GS Global service d.o.o. traži studente/ice s položenim tečajem za spasioca na otvorenim vodama koji bi obavljali posao spasioca na dječjoj plaži Crvenog križa na otoku Krku, u mjestu Punat. Posao bi trajao u periodu od 01.07. do 31.08., a neto cijena posla za redovni rad iznosi 5,11 eura po satu. Način i kontakt za prijavu studenata: 051/ 580-978, gs@global-service.hr.

Igraonica Fotić Vila, na lokaciji II Anina 9 traži animatora na proslavama dječjih rođendana.

Početak i očekivano trajanje posla je od 01.04. do 30.06., a neto cijena redovnog posla iznosi 5 eura po satu, dok je rad u drugoj smjeni plaćen 7,5 eura. Od posebnih vještina i znanja koja su poželjna navode: poznavanje igara za djecu od 3-7 godina i iskustvo u crtanju po licu. Životopise i zamolbe možete poslati na foticvila@gmail.com

OSIJEK

Za sve ljubitelje antiknih knjiga, Studentski servis u Osijeku objavio je savršen oglas.

DANTE d.o.o. ima potrebu zaposliti 2-3 studenata-ice koji su članovi studentskog servisa, za rad u poslovnici rabljenih udžbenika. Traže komunikativne studente s iskustvom rada na blagajni, koji bi u periodu od 1.6. do 30.9., u Osijeku obavljali ovaj posao za satnicu od 5 eura (+ mogući bonusi). Svi zainteresirani mogu se prijaviti na info@antikvarijat-libar.com, do 21. svibnja 2023.

Na stranici servisa pronašli smo i oglas za sezonski rad na otoku Pagu.

Uz ponudu besplatnog smještaja, obroka i povrat putnih troškova, traže se studenti i studentice za izradu i prodaju privremenih tetovaža. Posao bi se odrađivao po dogovoru i mogućnosti samog studenta, u razdoblju od 1.6. do 15.9., a zarada iznosi 5,50 eura po satu. Prijaviti se možete do 1.6.2023. putem mailacecilija.peranic@gmail.com ili na broj mobitela 091/534-3365.

OPG BOGUT HRVOJE ima potrebu zaposliti više komunikativnih studenata-ica, članova studentskog servisa, za posao sezonske prodaje jagoda na štandu, na lokacijama: Osijek, Centar, Retfala, DGO. Jedan sat rada plaćen je 5 eura, a radno vrijeme je fleksibilno. Prijave možete poslati na mail: opg.bogut@gmail.com ili na 098/904-6726.

BJELOVAR

Najzanimljiviji oglas objavljen je na Facebook profilu Studenskog servisa u Bjelovaru, u kojem poslodavac GALA d.o.o. hitno traži više studenata za rad na farmi u Bjelovaru, tj. useljenje kokoši. Cijena za sat obavljenog posla iznosi 6 eura, a kontakti za prijavu su KRISTINA RAJIČ (098/163-4752 ili e-mail kristina@galabjelovar.hr) i IVAN MARKEŠIĆ (095/196-5275 ili e-mail ivan@galabjelovar.hr)

HATTRICK-PSK d.o.o. zapošljava više studenata za posao prodavača/blagajnika, koji uključuje: primanje uplate uloga igrača, izdavanje listića igračima, isplatu dobitaka na temelju priloženog dobitnog listića, uredno i pravomoćno polaganje novčanih iznosa, preuzimanje dotacija, obavljanje blagajničkih poslova u poslovnici te obavljanje ostalih poslova. Sat posla plaćen je 5 eura, a posao se obavlja na području Bjelovara i Križevaca. Prijave za studentski posao i CV možete poslati na e-mail: butkovic.tomislav@feg.eu

ČAKOVEC

Uz ponudu satnice od 6 eura, NOVI SILENUS potražuje studenta koji bi od 18.5. 2023. do 25.5.2023., na području Čakovca, obavljao posao konobara u PUB-u pivovare „Lepi dečki“. Prijaviti se možete putem poziva na broj 095/200-4789.

PET NETWORK INTERNATIONAL traži studenta koji će 3.6.2023., za satnicu od 6,75 eura obavljati posao maskote (rad u trgovini, dijeljenje balona i fotografiranje s kupcima). U maskoti se provodi po 15 minuta nakon čega se radi zamjena i pauza, a posao traje od 08:00 do 14:00 ili od 14:00 do 21:00 sat. Zainteresirani studenti mogu kontaktirati broj mobitela 095/386-3381 ili poslati životopis na paula.ribaric@pet-network.com.

SLAVONSKI BROD

Poslodavac MPG d.o.o. ima potrebu zaposliti komunikativne, odgovorne i pouzdane studente za posao promotora ili promotorice, na području Slavonskog Broda i okolice.

Radno vrijeme je fleksibilno, a promocije su većinom vezane za razne evente, ugostiteljske objekte/tobacco shopove. Predviđen vremenski period rada je kroz cijelu 2023.godinu, a s radom se počinje sredinom svibnja.

Životopis možete poslati na m.duvnjak@mpg.hr, a u naslov maila treba navesti GRAD za koji se prijavljujete.
 

Još vijesti