P.S. u Postani student

Studentica dentalne higijene pokazala dobivenu zadaću – tko bi se želio mijenjati s njom?

Možda zvuči zabavno, ali u praksi ovakva zadaća može biti izazovna.

19. Siječnja 2023 15:36
Studentica stomatologije.

Studentica stomatologije. Foto: PhotoSunnyDays/Shutterstock

Studenti dentalne higijene na fakultetu uče o preventivnim mjerama i postupcima kada je u pitanju liječenje anomalija ili određenih bolesti zubi, zubne šupljine i povezanih tkiva.

Njihovo zanimanje nije isto kao kod „zubara“, s obzirom na to da su oni više fokusirani na liječenje bolesti i problema zubi, nego na njihov popravak. Samim time, njihovi studiji su drugačiji, a studenti dentalne higijene imaju i specifične zadaće koje ih uče pravilnom liječenju.

Jednu od njih pokazala je i ova studentica na svojem TikTok profilu, a možemo reći kako njezina zadaća istovremeno izgleda zabavno, ali i izazovno. Ono što treba napraviti je bojati bojicama određenu bojanku ili nešto slično tome, ali u obrnutoj refleksiji.

 

@yourgirltots this is so difficult for no reason #dentalhygiene #student #homework #coloring #reflection ♬ original sound - smokinaftereat

 

Točnije, ne smije normalno bojati, već u ogledalu mora pratiti linije i obrnuto bojati zadane oblike. Iako zvuči zabavno, vjerujemo da je teže no što izgleda, samim time jer je sve obrnuto. Ni ona ne izgleda oduševljeno na videu, ali vjerujemo kako su ovakve vježbe odlične za ovo zanimanje.
 

Još vijesti