V.K. u Akademska četvrt

Velike novosti! Nema više čekanja za ugovor u SC-u: Aplikacija vam javlja kad ste na redu

Da ne trošite svoje vrijeme čekajući u redu, Studentski Centar Sveučilišta u Zagrebu predstavlja e-redomat: aplikaciju koja vam javlja kad ste na redu za podići ili predati ugovor...

3. Siječnja 2022 11:37
SC, Studentski Centar Sveučilišta u Zagrebu

SC, Studentski Centar Sveučilišta u Zagrebu Foto: MojFaks

Mobiteli, Internet i ostala tehnologija koju svakodnevno koristimo postali su svojevrsne ekstenzije svojih korisnika. Drugim riječima, na mobitelima pohranjujemo informacije, popise za dućan, brojeve telefona, fotografije i video-isječke, skripte, a do bilo koje informacije možemo doći u samo nekoliko klikova. Od mnoštva aplikacija koje svakodnevno koristimo, zagrebačkim studentima je odsad na raspolaganju još jednu koja će im zbilja dobro doći – virtualno čekanje u redu.


Naime, na službenim stranicama Studentskog centra Sveučilišta u Zagrebu osvanula je obavijest kako od danas, 03. siječnja 2022. godine, u sklopu procesa digitalne transformacije poslovanja, SC uvodi novu besplatnu uslugu za sve studente koji su ujedno i članovi Student servisa, ali i ostale poslovne partnere.


>>>Ravnatelj zagrebačkog SC-a najavio 440 različitih jela i aplikaciju za plaćanje u menzama<<<


Nema više bespotrebnog gubitka dragocjenog vremena


Studentski centar u Zagrebu uvodi uslugu online e-redomata putem mobilne aplikacije Q-LINE, a razlog uvođenja nove usluge je, kako kažu, bolja kontrola i poštivanje epidemioloških mjera vezano uz COVID-19, ali "prvenstveno racionalno korištenje vremena koje naši studenti bespotrebno gube čekajući u redu za Student servis, a koje su mogli iskoristiti na bolji način."


Kako pojašnjavaju, putem Q-LINE-a studenti i ostali korisnici uzimaju redni broj vezan za željenu uslugu Student servisa s navedenim očekivanim vremenom čekanja u redu. Tako ova aplikacija omogućuje korisnicima uvid u stvarno stanje redova čekanja, točnije, broj osoba ispred njih i očekivano vrijeme čekanja.


>>>Studenti u menze zasad mogu bez COVID potvrde, no postoje izuzeci – evo koji i gdje<<<


"Mobilna aplikacija Q-LINE putem poruke koja dolazi na mobitel korisnika, obavještava korisnika koliko je preostalo ljudi u redu čekanja ispred njega, te kada je isti korisnik prozvan na red da bi realizirao željenu uslugu u Student servisu", pojašnjavaju u obavijesti.


Ako studenti nemaju skinutu aplikaciju, u funkciji je i fizički redomat. Q-LINE aplikacija može se instalirati putem ovog linka ili direktnim skeniranjem QR koda s fizičkog listića redomata, a koji se nalazi u predvorju restorana na adresi Savka 25.


Korisnici fizičkog ili virtualnog redomata imaju mogućnost praćenja stanja reda i putem TV ekrana koji je smješten iznad redomata u predvorju restorana u Savskoj 25 te još jednog ekrana koji je smješten u šalter dvorani Student servisa.

Još vijesti