V.K. u Laganini

HIT oglas! Iznajmljuje stan u centru skoro besplatno, ali postoji kvaka: 'Samo za ljubitelje mačaka s indeksom'

Nije trebalo dugo da oglas postane hit na društvenim mrežama.

29. ožujka 2022 13:26
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Kao i kod nas, ni u regiji nije lako iznajmiti stan. Cijene i dalje rastu pa, ako ne želite živjeti u podrumu ili starim garažama s kupaonicom u spavaćoj sobi, velika većina najmoprimaca nažalost privatni smještaj mora dijeliti s cimerima. I dok se kod nas gotovo pa i ne mogu pronaći oglasi "čuvanja" stana, u inozemstvu je to također jedna od opcija iznajmljivanja stanova.


Naime, tu se iznajmljuje stan u kojem stanari ili ne moraju plaćati najam ili plaćaju vrlo malo, već plaćaju samo režije i "čuvaju stan" stanodavcima kojih u određenom periodu nema u stanu.


>>>[FOTO] Novi 'biser' za najam u Zagrebu: Tuširaš se gdje spavaš, četke za toalet pokraj frižidera, a wc-a nigdje<<<


U društvu se kaže da postoje dvije vrste ljudi na ovom svijetu: oni koji vole pse i oni koji vole mačke. Iako ova konstatacija nije točna, često se koristi u društvu kako bi opisali nečiju osobnost, život i preferencije. Također, u cijeli popis problema pri najmu stana, većina njih ne dozvoljava ljubimce. No, što kada bi mogli unajmiti stan u kojem ne plaćate najam već samo režije, a uz to na "čuvanje" dobijete dvije mačke?


"Samo ljubitelji mačaka s indeksom"


Srećom za one studente koji vole mačke i trenutno traže stan u centru Beograda, na društvenim se mrežama pojavio sada već viralan oglas za stan. "Povjerljivoj osobi koja voli mačke dajem stan na korištenje zbog dužeg boravka u inozemstvu. Od troškova, samo režijski i briga o dvije mace. Samo za ljubitelje mačaka. Preferiram studente uz indeks i osobnu iskaznicu. Mirjana", stoji u viralnom oglasu.



"Gdje je ovo bilo kada sam ja bio student?", piše jedan korisnik Twittera. "A je l' možemo i mi iz Bosne?", pita znatiželjan student. "Javljam se za čuvanje mačaka", nižu se slični komentari ispod objave.


S obzirom na troškove stanarine i režija, koji su neprestano u porastu, ne čudi što je ovako primamljiva ponuda postala hit u regiji.

Još vijesti