V.K. u Laganini

Novi Gospodin Savršeni predaje na fakultetu: 'Akademski obrazovan, čvrstog i savršeno depiliranog tijela'

Gospodin Savršeni je docent sa splitskog PMF-a, ima doktorat iz fizike, radio je u CERN-u, predaje dva kolegija...

10. ožujka 2022 10:52
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Gospodin Savršeni reality je show koji unazad nekoliko godina zabavlja gledatelje Hrvatske ispred malih ekrana u kojem se nekoliko žena bori za srce i naklonost jednog muškarca.


Kako ekskluzivno doznaje Slobodna Dalmacija, Gospodin Savršeni ove godine nije samo oku ugodan, već je i intelektualac.


Foto: screenshot via Instagram@thehiggsbison

"Jako sam zadovoljna s novim Gospodinom Savršenim, ove godine imamo znanstvenika i intelektualca, istovremeno sportskog duha, lijepo odgojenog čovjeka kojeg bi svaka majka, kako se kaže, poželjela za zeta. Može vam se više ili manje sviđati, može biti ili ne biti po vašem ukusu, ali nitko ne može reći da ove godine nemamo 'wow' kandidata!", rekla je nedavno kreativna producentica showa, ujedno i voditeljica 'Gospodina Savršenog' Antonija Blaće, prenosi Slobodna.


>>>Najzgodniji profesor na svijetu: Doktor inženjerstva koji u slobodno vrijeme hoda modnim pistama<<<


Iako se identitet Gospodina Savršenog još uvijek drži u tajnosti, Slobodna doznaje da se radi o 31-godišnjem Splićaninu. Toni Šćulac ima 31 godinu i docent je na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Splitu na kojem još od 2019. godine predaje dva kolegija: Specijalnu teoriju relativnosti i Analizu podataka u fizici visokih energija. Prije toga je navodno predavao Fiziku dvije godine na splitskom Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje.


Kako pišu dalje, Toni je diplomirao na PMF-u u Splitu te je 2018. godine dvojni doktorski studij završio na istom fakultetu u Zagrebu i na pariškom École Polytechnique. Osim toga, docent je član Europskog centra za nuklearna istraživanja (CERN), a za tu je suradnju dobio i posebno priznanje od Sveučilišta. Osim toga, bio je i stipendist francuske vlade.


>>>Nevjerojatno: Traže oslobađanje ubojice jer je prezgodan?<<<

Na splitskom PMF-u studentice su već naveliko počele komentirati kako će uskoro gledati svog profesora u popularnom showu. I sama najava u reklamnom "teaseru" ističe njegova akademska postignuća. "On je džentlmen, on je snažan i savršeno depiliran. On je besprijekorno precizan. On je doktor fizike. On je sve to", kažu u najavi.


"Akademski je školovan, ima dobro tijelo, bradu i brkove. Tamnoput je, a faca tako tako, ali navodno gospodin ima manire", doznala je Slobodna još prošlog ljeta.

izvor: slobodnadalmacija.hr

Još vijesti