V.K. u Laganini

Studenti u ovom sveučilišnom gradu mogu besplatno pogledati novog Batmana: Evo detalja

Novi film o čovjeku-šišmišu Bruceu Wayneu jedva smo dočekali, a riječki studenti ga imaju priliku pogledati besplatno, i to već ovoga petka.

10. ožujka 2022 12:42
Slika nije pronađena

Slika nije pronađena Foto: MojFaks

Batman, Bruce Wayne fiktivan je lik iz DC Comicsa, a ujedno i jedan o najpoznatijih likova ove kompanije. Filmovi o Batmanu snimali su čak nekoliko puta, svaki puta bi u glavnim ulogama bili neki drugi glumci, a i za redateljskim palicama bila su mnoga imena.


U zadnjem Batman filmu u ulozi Bruca Waynea gledamo Roberta Pattinsona, a odijelo Catwoman nosi Zoe Kravitz. I dok se za prikazivanje ovog filma traži i karta više, riječki studenti ne moraju brinuti.


>>>Sveučilište upozorilo studente na svjetski klasik: 'Oprez, pun je eksplicitnih scena… ribolova'<<<


Naime, kako piše Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci na svojim Facebook stranicama, u suradnji s Art kinom osigurali su riječkim studentima besplatne ulaznice za film o spašavanju Gothama.




"Film je moguće pogledati ovog petka, 11. ožujka u 21:15 sati. Za besplatan ulaz potrebno je predočenje X-ice na blagajni. Ukoliko želite rezervirati svoje mjesto to možete učiniti preko e- mail adrese : ulaznice@art-kino.org", javljaju u svojoj objavi.


Još vijesti