V.K. u Vodič za brucoše

Brucošima na dar: Upis u ovu sveučilišnu knjižnicu ove je godine potpuno besplatan

Ovu praksu uveli su po uzoru na knjižnice diljem Europe.

24. rujna 2021 11:52
Knjižnica, Sveučilište u Rijeci

Knjižnica, Sveučilište u Rijeci Foto: Shutterstock

Akademska godina kuca na vrata. S obzirom na to, dostupnost literature studentima jedna je od primarnih stvari koje moraju imati zadovoljene kako bi uspješno položili svoje ispite.


Svim brucošima Sveučilišna knjižnica u Rijeci, u suradnji sa Sveučilištem u Rijeci i studentskim zborom Sveučilišta u Rijeci od ove akademske godine osigurava besplatan upis u knjižnicu!
Kako stoji na njihovim službenim stranicama, ova je odluka dio kontinuiranog procesa poboljšavanja dostupnosti knjižničnih usluga za studente koji su i najveća skupina korisnika Knjižnice.


>>>[FOTO] Kad jesenski rokovi pokucaju na vrata: Dečki koji spavaju ispred knjižnice postali HIT<<<


"Zahvaljujući izvrsnoj suradnji Knjižnice, Sveučilišta i Studentskog zbora besplatno članstvo, osim za studente prvih godina studija akademske godine 2021./2022., omogućit će se od akademske godine 2022./2023. godine i svim ostalim studentima Sveučilišta u Rijeci"
, stoji u obavijesti.


>>>Domaći sveučilišni grad bit će bogatiji za čak dva fakulteta – evo o čemu se radi<<<


Kako bi ostvarili ovu pogodnost, studenti moraju ispuniti online upisnicu s ovog linka te priložiti svoju studentsku iskaznicu. Ako je nemaju, mogu priložiti potvrdu o upisu na visoko učilište. Također, upis se može obaviti i fizički.


izvor: svjetionik.scri.hr